Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaaaaa91899025893

Silica czy Skrzypovita? Które tabletki lepsze i skuteczne?

Polecane posty

Próbowałam już Belissy i Capivitu Piękne Włosy, lecz nie widzę żadych rezultatów jeżeli chodzi o włosy i paznokcie, a może się mylę. Stosowaliście Silicę? Słyszałam że jest naprawdę bardzo dobra. Zastanawiam się też nad Skrzypovitą. Które tabletki lepsze? Doradzcie>.

A ile on kosztuje?

Czekam na odpowiedzi:):):)

Gość 123425
Mi skrzypovita nie pomogla... Silica- nie uzywalam.

Gość ondg
Zjadlam chyba z piec opakowan skrzypowity i nic. Przeczytalam niedawno artykul na temat tych wszystkich suplementow diety, ktore sa tak reklamowane w tv i wyczytalam,ze jest to naciaganie ludzi, piekne obietnice, ktore nic nie daja. Mysle,ze to prawda. Wybralam sie ostatnio do dermatologa i jak mu powiedzialam, co bralam to sie smial ze mnie, ze takimi pierdolami sie zajmowalam. Zapisal mi leki, dal skierowanie na badania. Jesli wam wypadaja tak mocno wlosy to radze isc z tym do lekarza, nie ma sensu tracic czasu i pieniedzy na cos, co nie daje efektow. Takie jest moje zdanie:)

Gość ondg
Capivit piekne wlosy tez bralam. Zapomnialam dodac we wpisie wyzej:P

Skrzypowita nic mi nie dala, stosowalam na cere potem zaczelam uzywac preparatu z drozdzami ale nie pamietam nazwy, i pomoglo

Gość gruba gruszka
Dziewczyny czytajcie składy, jak Skrzypowita ma działać jak tam skrzypu jest raptem 35mg, a w Copivicie są tylko witaminy z grupy B. Ja biorę Maxi krzem ma 325mg ekstraktów krzemowych, pełny kompleks witamin i mikroelementów.

Gość ja biorę
skrzyp z pokrzywa i witaminami Biogarden- zmatowiały mi włosy ( mam naturalny kolor, nigdy nie farbowałam), łamię mi się okropnie paznokcie, mam nadzieję, że to pomoże. Brałyście może Biogarden?