Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gorące wargi IV

Dla tych, co ich chłopy poślubić nie chcą

Polecane posty

Czesc Pisalam już wcześniej o moim problemie, że mój chłopak się żenić ze mną nie chce. Wprowadziłam pewnego rodzaju ograniczenia w łóżku (nie robie mu loda) żeby czekać z tym do ślubu i go zmotywować. Niestety bezskutecznie. W naszym 5 lat trwającym związku zaczynają się pojawiać problemy takie jak w małżeństwie np. to że sex tylko co dwa tygodnie i to w sprzyjających okolicznościach... Nie ma szans \"przez przypadek\" zajść z nim w ciążę, bo robimy to zbyt rzadko. Oboje oczywiście dość ciężko pracujemy a ja staram się zapewnić mu dobre warunki do dalszego rozwoju.. Obawiam się jednak, że gdy mój chłop awansuje, zarobi jakąś kase i dorośnie do tego by założyć rodzinę to zrobi to, ale nie ze mną. Tak obojętnie na mnie patrzy... Co o tym sądzicie? Niektórzy znajomi straszą mnie, że nic dobrego z tego nie wyniknie...

Gość hrabia
moze mnie chcesz?

Gość hrabia
Nie lubisz obrzezanych?

Hrabia - rozmowa z Tobą wpływa korzystnie na położenie mojego topiku na szczycie listy. Kontynuuj proszę :P Czekam na szczere wypowiedzi!! :/

Gość Tiramisu1099
uwazam, ze to co robisz jest niepowazne, bo skoro on nie chce, to nie bedzie chcial nawet jak mu seks ograniczysz, pojdzie do innej i tyle bedziesz miala. Nie chce to nie, nie dorosl do tego, albo ma inne przekonania. Skoro tak bardzo Ci to przeszkadza, to mowisz zegnaj i tyle.

Gość gidert
Ja uwazam jak mu sie nie bedziesz oddawac pojdzie do innej

Gość jakk nie jak tak
lod to PODSTAWA :-D

Oczywiscie musze 3 razy tlumaczyc: ja tylko rezygnuje z sexu oralnego, normalnie to spoko. Sama bym nie wytrzymala bez sexu. A na robienie loda musi sobie po prostu zasłużyć. Nic za darmo ;)

Gość merastra
a ty mu loda nie chcesz zrobic ?

Gość merastra
Ja mojemu mezowi czesto robię loda i jest w osmym niebie to nic złego

o jezusie, to nie jest prowokacja. Podobny topik wpisałam gdy zaczęłam moją "lodową wstrzemięźliwość". Byłam wtedy pełna nadziei, że facet chcąc loda wreszcie zrozumie że ja też mam swoje potrzeby. Wcześniej mój chłop totalnie przeginał w tym zakresie. Sex kończył się wyłącznie lodem, bo inaczej po prostu nie chciał. Ciągle tylko włóż do buzi włóż do buzi miałam tego dosyć!

Gość merastra
Kazdy facet tego chce i sie nie dziw. Moj na poczatku bylo na nieale pjakims czasie wkładał go bez ustanku