Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalimerek

Jak skutecznie opóźnić okres?

Polecane posty

Gość Kalimerek

Gość hgg
zajdz w "cionsze"

Gość Kalimerek
Sorry, wycieło mi się. Jadę za miesiąc na wycieczkę i akurat okres wypada mi w połowie wyjazdu. To wycieczka objazdowa i średnio będzie mi na rękę raz padać z bólu cały dzień, a dwa kilka dni myśleć o tym gdzie można się wymyć, czy zmienić co trzeba :/ Co do sposobów chodzi mi raczej o farmaceutyczne, nie żadne mądrości ludowe ;). Wie któraś z Was coś na ten temat?

Gość tabletki antykoncepcyjne wez
ale najpierw idz do ginekologa, nic na czarno nie kupisz, wiec nie pierdol na kafe tylko idz do lekarza!!:o:)

Kurcze odrobina mniej wulgaryzmu Ci nie zaszkodzi. Ja napisalam, ze zaraz po poradzie pojde na rynek, zeby kupic z przemytu?? Po prostu chodzi mi o konkretna wiedze, czy takie tabletki sa. I nie chodzi mi o antykoncepcyjne.

Gość grewka
no co dziewoje ? nikt nie zna sposobu ?

No, nie zna... O wit C i herbacie z malwy już pisałam, ale to mało pewna metoda. A antyków nie chce brac, bo to bez sensu ładować w siebie hormony jednorazowo

tabletki antykoncepcyjne, a co innego? herbata malinowa? :D dajcie spokoj nie ma czegos takiego, gdyby tal bylo, kazda z nas o tym by wiedziala, o kres moze sie spoznic gdy mialas bardzo silny stres, np. pare lat temu gdy mialam mature to ominela mnie miesiaczka, ale przeciez na zawolanie nie da sie wywolac czegos takiego, mozesz jedynie liczyc na to, ze jesli zmienisz klimat, miesiaczka jakos Ci sie spozni, albo wczesniej wystapi, ale jest to indywidualnosc organizmu, czyli jednym slowem jesli nie chcesz to tabletki anty, a jak nie to najzwyczajniej pojawi sie miesiaczka