Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

nie musicie czytac

Polecane posty

po 5 latach razem , wspolnych klopotach, wspolnych marzeniach, wspolnym zyciu on powiedzial, ze sie wypalil, ze nie kocha, ze nie chce byyc ze mna...ze to tylko jego wina, ze mnie nigdy nie zdradzil, ale ze ja nie jestem ta na cale zycie....myslalam, ze sie cos poprawi, dalismy sobie czas ..... koniec..... juz koniec :( nie wiem co ze soba zrobic........

ja tez mysle, zeby skoczyc...ale co to da, napisalam to zeby z siebie wyrzucic , bo nawet nie ma mnie kto przytulic :(

ostatnio słyszałam takie zdanie: jeśli ktoś przestał kochać to znaczy, że tak naprawdę nigdy nie kochał

Gość no weż laska...
sama z 2 tygodnie temu pisałaś że masz dośc tego faceta, co, boli cię że on doszedł do takich samych wniosków? najlepiej rzucać a gad niech cierpi i błaga o powrót 💤

Gość znajdź sobie innego
a o tym zapomnij i tyle

Gość wcale go nie kochasz
boisz isę byc sama i to wszystko, przyzwyczaiłaś się do niego ale po co to ciągnąć jak to nietrafiona znajomość

Gość dddddddddd b
Nie przejmuj się pustymi obelgami:O Popieram "wcale go nie kochasz" Tylko chwilkę będzie trudno, ale szybko się przyzwyczaisz Teraz czas zająć się tylko sobą;) A niedługo nawet wróci Ci ochota na umawianie się z nowu z facetami!! :]

Gość kaganiec
Wrzuc gdzies swoje fotki to CIe ocenimy fachowo. A może masz profil na naszej klasie ?

Gość wspolczuje ...
pomysl sobie, ze nie Tobie pierwszej sie to zdarzylo, nie ostatniej i badz silna. Nie plaszcz sie, nie pros o nic. Jak kocha to wroci. A jak nie t0 nie warto zebrac o milosc... 🌻

Gość trzymaj się swinkowaaa
jakoś to będzie..

Gość wspolczuje ...
no pewnie, ze przejdzie ;)

Gość ciekawssska
A jaki był ten facet ? Ile stosunków dziennie mieliście ? Może nie warto sie przejmować, bo znajdziesz jurniejszego

Gość lepiej teraz......
niż gybyście mieli 2 dzieci a ty 40 lat bo i takie przypadki są :o i spokojnie :), chyba nie sądzisz że spędzisz całe dalsze życie w samotnosci? :P kogos sobie znajdziesz i prawdopodobnie bedziesz zadowolona z tej zmiany

Swinkowa, na poczatku bardzo boli, asle bedzie coraz mniej, coraj mniej, az w koncu przestanie. Najwazniejsze zeby wytrzymac te pierwsze dni, potem bedziesz powolutku zapominala...

Gość na frasunek
najlepszy....jest stosunek :P

Gość xxxxxxxxxxxxxxhfurh
swinkowa przejdzie po 2 miechach płaczu

dziekuje wam, boze jaka ja bylam glupia ze tak zaufalam facetowi i poswiecilam dla niego wszystko !!! i teraz wyje jak glupia ...

ni skomentuje, bo znowu bedzie, ze brak mi empatii. ale spoko, zaraz sie zleci brygada pocieszycielek ;)

turquoise ja nie potrzebuje pocieszenia, po prostu jestem daleko od rodziny, sama, bylam tu tylko dla niego , wszyystko bym dla niego zrobila , cale zycie zmienilam zeby z nim byc....i to strasznie boli!

Gość jeszcze nie jednemu zaufasz

poboli przestanie zajmij sie czyms innym niz uzalaniem nad soba