Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diabelek81

klotnia

Polecane posty

Prosze pomozcie mi! Jak mam rozmawiac ze swoim chlopakiem?? Dzis rano poklocilam sie z nim o zalozona przeze mnie poczte email. Wkurzony wyszedl bo mysli pewnie ze dostawalam tam listy od niewiadomo kogo! A wszystko zaczelo sie od zlogowania na naszej klasie o czym mu nie powiedzialam:( czego teraz cholernie zaluje:( Dowiedzial sie o tym zrobil mi awanture i powiedzial a raczej wykrzyczal ze to koniec ze go oklamuje i ze on tego juz dluzej nie zniesie. Sprawe przemysl, ja tez usunelam konto na NK przeprosilam go i obiecalam ze to sie nie powtorzy. A dzis zobaczyl ze milam poczte o ktorej on nie mial pojecia. Tlumaczylam mu ze to bylo do NK ze juz ja usunelam jak sie wylogowalam z NK calkowicie ale on chyba mi nie wierzy:( :( :( :( Boze co robic???? Ja nie chce go stracic bo tak moze byc-tak moze mi powiedziec a to by mnie zabilo w doslownym tego slowa znaczeniu [lzy] Prosze pomozcie powiedzcie co moge zrobic zeby go przekonac ze nie klamie? Nie piszcie ze mam go zostawic bo to nie ma takiej obcji! Jestem z nim ponad 5 lat i naprawde bez niego moje zycie po prostu nie ma szans......................

Gość njbsdjudsujndjudndus
mam podobna sytuacje tylko ze to moj kazał mi usunac konto na n-k , w sumie i tak bym je usunela bo kontrolowal mnie na kazdym kroku mimo tego ze nic przed nim nie ukrywałam. zalozylam nowe takie "puste" i znowu zadyma...

mam totalna pustke w glowie:( ryczec mi sie chce bo domyslam sie jaka bedzie rozmowa po pracy:( albo jej w ogole nie bedzie............😭 😭

Gość pluralistka z pasieki
😭 zapłaczę razem z Tobą 😭

Gość przejade caly swiat na bizonie
a ja mysle ze koles przegina..juz nie mozna miec konta na nk i wlasnej poczty..przesada:/

Gość ILE MASZ LAT CHYBA 5
JAKIE PRAWO ON MA CI ZABRANIA ZAŁOŻYĆ KONTO NA NK CO TO ZA IDJOTA? PISZESZ USUNELM KONTO PRZEPROSILAM GO, BOZE TO CO ON TOBA RZADZI, ZA GROSZ ZAUFANIA, I JESZCZE MU SIE CAŁKOWICIE PODPORZĄDKOWUJESZ, ISTNA DZIECINADA RADZE ZMIEIC TEGO IDJOTE NA LEPSZY MODEL

powiedz mu twardo i stanowczo ze poprzez takie a nie inne swoje zachowanie rani Cie i pokazuje kompletny brak zaufania wobec Ciebie, jak chce daj mu haslo na te poczte i n-k niech sobie przegladanie oczywiscie jezeli nic tam nie ukrywasz ;p

jak widac nie:( nie chodzi mu o to ze sie zalogowalam nie o sam fakt tylko ze nie powiedzialam mu o tym a to jak bym go oklamywala - jego zdaniem! bzdura dla mnie ale jemu nie moge tego wytlumaczyc!

jak nie zareaguje..............kopa i nara

zna login i haslo ale tego juz nie ma! on mi nie ufa powiedzial mi to ze stracil to zaufanie:( ale ja nie zyje bez niego po prostu😭

jest on moim pierwszym chloakiem i moze dlatego tak to czuje, on jest dla mnie wszystkim!!!

Gość dbgbdgb
((.)) ((.)) to ty "nie możesz" mieć kont mailowych, do których on nie ma wglądu?? "nie możesz" zakładać sobie profili na NK i podobnych?? czego jeszcze ci "nie wolno"?? to co piszesz brzmi jak wstęp do jakiegoś thrillera o toksycznym związku! i co to znaczy że zerwanie by cię zabiło w dosłownym sensie?

Gość dbgbdgb
aaaa... doczytałam... musisz meldować o takich faktach i podawać dane dostępowe... mhm... wierz mi, diabełku81, to nie jest normalne w związku partnerskim

powiem ci tak niedajboze wyjdziesz za niego....bedziesz kontrolowana na kazdym kroku, stracisz znajomych, wieczne aluzje....autopsja wspolczuje

Wytłumacz mu że bardzo go kochasz i nie myślisz nawet zdradzić go czy romansować z kim innym. Że jest atrakcyjny itp itd. A konto na naszej klasie? No przesadził z lekka...Przecież to nic złego! Chce Cie całkowicie odseparować?

Gość dbgbdgb
a błąd że sobie nie wyobrażasz, powinnaś

dla niego chyba na tym polega zaufanie na meldowaniu o wzystkim i o wszystkich ale jak z nim rozmawiac????

Misiowata_mandarynka ja mu to wszystko powiedzialam ale on chyba nie wierzy mi bo powiedzial ze to co bylo nasz zwiazek cale 5 lat robila wszystko dla zabawy zranil mnie tym ale co ja moge zrobic? kupilismy teraz mieszkanie mieszkamy tam musielismy wziasc kredyt a on powtarzal po co ten kredyt byl co on teraz zrobi? bo wzieli go jego rodzice bo nam nie dali:(

Gość co zrobić żeby go nie stracić
ty pomysl dziewczyno raczej co tu zrobic zeby sie uwolnic od debil, ktory zabrania Ci bez jego wiedzy zakladac sobie konta na nk czy w ogole gdziekolwiek. paranoja...

Gość Tęczaaa
Dziewczyno tn facet ma nad Tobącałkowitą kontrole !! Musisz przepraszać za konto na NK !!!! nie możesz miećswojego maila to jest PRZESADA !! nie jesteś jego własnością , nie robisz nic złego, a ten furiat nie poienien tak reagować, bo to jets chorobliwa zazdrość, toksyczny facet, toksyczny związe... uwierz świat bez niego też jest piękny i DA ię żyć ;) no ale pewnie teraz bedziesz go przepraszałą ;) za co ? za konto e-mailowie ... to może przeprośżenie mówisz ile razy w ciągu doby oddychasz, przecież też pwinien wiedzieć? ....;] załosny palant

jeszcze raz! ON MI NIE ZABRONIL! chodzi o to ze mu nie powiedziam o tym tylko dowiedzial sie od osob "trzecich":(

on mi nie zabrania miec poczty mam swoja i on o ty wie bo sam mi mja zalozyl ale chodzi ze teraz zrobilam cos za jego plecami i moze dlatego mysli ze cis ukrywam jak to zmienic??