Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorowita

Zapalenie pęcherza

Polecane posty

Gość chorowita

Witam, mam pytanie czy jest ktoś, kto przewlekle choruje na zapalenie pęcherza? Jak można sobie z tym radzić? Dziękuje za wszelkie porady.

Gość jest
Napar z suszonych liści borówki leśnej !pomaga na 100% powodzenia!

Gość chorowita
dziekuje bardzo, musze wyprobować

Gość ksiegowa zosia
chorowita, bardzo Ci wspolczuje. Ja zawsze jestem na antybiotykach, jak przeczytalam temat to zaczelo mnie bolec :( chociaz teraz chora nie jestem, ale boj pozostaje. Sprobuj spac z butelka z goraca woda, , cieplo sie ubieraj.

Gość bebatka03
A najlepiej to isc do lekarza i on powinien przepisac antybiotyk. Ja to jeszcze robie nasiadowki...do miski wlewam goraca wode (wrzatek), wsypac garsc soli, mozna dodac rumianek...i kucnac nad miska...przykryc sie recznikiem zeby para nie uciekala. Kucac nad para okolo 10 min, bedzie szczypac ale naprawde pomaga...

Gość chorowita
dziekuje wam bardzo za rady, bylam u lekarza 11 czerwca przepisal mi lekarstwa po zakonczeniu kuracji mialam isc zrobic badanie moczu, ale nie poszlam bo znowu zaczelo mnie bolec i znowu lekarstwa. Niewiem skad sie to dziadostwo przyplątało

Lekarz - wiadomo musi by! Dobrze robisz! Jednak kup sobie jeszcze spory zapas różnych przetworów z żurawiny. Są suszone, konfitury, soki, herbatki... Trzeba kilka razy dziennie łyknąć coś z tego asortymentu. Żurawina powoduje "wyścielenie" ścianek pęcherza. Bakterie nie mają szans na "przyklejenie" się do śluzówki. Roślinka ta ma działanie lecznicze i jednocześnie zapobiegające. Osoby z TAKIMI problemami powinny wprowadzić ją na stałe do swego jadłospisu. ... i nie jestem producentem żurawiny, tylko "pęcherzową" kobitką...

Gość tez tak mialam..
szczerze wspolczuje Autorce tematu.. Ja mam 17 lat i ten sam problem.. Bylam najpierw u zwyklego lekarza pozniej u urologa.. Nic czegobym nie wiedziala mi nie powiedzieli.. Mi prawde mowiac te wszystkie ziolowe cuda nie pomogly.. Ale lekarze mi polecili wlasnie to o czym mowily poprzedniczki.. wyprobuj: herbate zurawinowa, herbate z pokrzywy, nasiadowki rob bo one sa na prawde dobre, chron sie przed zimnem nawet latem, zwlaszcza od pasa w dol, wszyscy mysla ze powinno sie chronic glownie nerki itd ale przy tym schorzeniu wazniejsze sa nogi(stopy) zeby nie bylo w nie zimno itd.. ja na recepte dostalam lek o nazwie DRIPTANE..stosuje od 2 miesiecy.. mam jesc przez 3 miesiace dla efektu..nie wiem ja narazie nnie widze poprawy.. polecam w/w sposob..moze Tobie pomoga.. pozdrawiam