Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja tylko tak pytam

Noclegi Zakopane...? ? ? ? Proszę o radę

Polecane posty

Poszukuję kwatery/domku/pensjonatu itp. w Zakopanem. Chodzi mi żeby było przytulnie ale zarazem nie drogo :) Wyjazd planuję na koniec września . Może ktoś był i jest tak miły polecić ?? Wiem, że na internecie tego dużo ale wolałabym coś sprawdzonego :)

Gość bacówka nr 8

Gość upupupupupupupupuppp

Znam bardzo ładne miejsce, a jeszcze jak jedziesz pod koniec września można liczyć na przystępną cenę, tylko wolałabym nie na forum :)

Gość cfgsg
ja w poniedziałek jade do Zakopanego (pierwszy raz w zyciu :D)) Jakie sa tam ceny w lokalalach? Tzn. piwo, jakis obiad?

Dziękuję bardzo :) Czekam na dalsze propozycje :) cfgsg -> jeśli chodzi o ceny to nie pomogę :) Ostatni raz w Zakopanem byłam 9 lat temu :D Ale z tego co słyszałam to jest drogo...

Gość cfgsg
ja jade na kamping "Pod Krokwia", wunajelismy tam domek. jak wróce to sie piodziele wrażeniami

Piwo ok. 6 zł, obiad można i za 15 zjeść ale i za 50, jak wszędzie, polecam "Pstrąga" na Krupówkach, prosić o pół porcji i czekać cierpliwie :)

Gość byłam wczoraj
Obiad na Krupówkach - albo w zwykłym barze (10-20 zł) albo w wersji góralskiej w mniej przystępnych cenach :( Ja akurat jadłam w barze Smakosz, może bez rewelacji, ale zestaw dnia - zupa + drugie za 12 złotych :) Piwko - 5-7 złotych, czyli w granicach normy. No i polecam brać jakiś prowiant ze sobą w trasę, bo ceny w schroniskach powalają - browar w puszce 8 złotych :/ A o nocleg bym się nie martwiła :) na każdym rogu stoją górale i szukają klientów :) 20-30 od osoby średnio w tradycyjnym standardzie

Gość viera
W sezonie ceny są nie ciekawe tzn. strasznie drogo . Piwo ok. 8 zeta, knajpy przeludnione, bitwa o stoliki. Najlepiej do Zakopanego na koniec września . Jest już spokojnie a i ceny atrakcyjniejsze.

Gość cfgsg
ehhh, to nie tak drogo. Jak piwo kupie za 6 i najem sie za 20 to moge tam siedziec cały miesiac :) Spodziewałam sie 2-krotnie wyzszych cen.

Gość Jechac na Słowację
Większe góry, nie trzeba płacić za wejście do parku narodowego, tańsze piwo, ludzie bardziej uprzejmi. Góralom w Zakopcu już dawno sodowa do głowy uderzyła i robia wielką łachę

Gość upupupuppppupupuup

Cześć Dziś spedziłem 1h nad szukanie noclegu w Zakopanym Znalazłem ciekawą strone która mogę polecić wszystki którzy szukaja dobrego noclegu na Podhalu www.pensjonaty-tatry.pl. Szczeże polecam Marek

Cześć Dziś spedziłem 1h nad szukanie noclegu w Zakopanym Znalazłem ciekawą strone która mogę polecić wszystki którzy szukaja dobrego noclegu na Podhalu www.pensjonaty-tatry.pl. Szczeże polecam Marek