Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie............

pierwszy okres po porodzie

Polecane posty

Gość pytanie............

mam do Was pytanie na temat pierwszego po porodzie okresu. Urodzilam na poczatku maja poprze cesarskie ciecie. Ponad tydzien temu dostalam okres i jest on wyjatkowo obfity, krew zywo czerwona ( nie taka ciemniejsza jak to normalnie jest ). Czy u Was bylo podobnie? Czy dlugo to trwało?

Gość KroKodyleK.
ja po cc okres dostałam po 4,5 miesiąca. Bardzo obfity, nawet większy niż krwawienie po cc.

Gość pytanie............
ja dostalam szybciej bo bralam leki na usuniecie pokarmu ..... no wlasnie ja tez bardziej krwawie niz po cc... a czy dlugo krwawilas?

Gość betix
ja dostalam okolo 2 miesiecy po porodzie. byl normalny jak przy kazdej miesiaczce.

Gość KroKodyleK.
krwawiłam jak zwykle 7 dni.

Gość albo rude albo blond
dawaj nazwisko i nr twojego ginekologa zadzwonię i go zapytam skoro ty ciemnoto nie potrafisz:o

Jeśli Ciebie coś nie pokoi to powinnaś mykać do gina! On będzie wiedział czy wszystko jest wproządku czy też nie! Ja piersią karmiłam tyle co nic,również jestem po cc a pierwszy okres dostałam dopiero po 2,5 roku! Wcześniej czyli gdzieś po 2 latach od porodu miałam 3-4 malutkie plamienia.Okres miałam normalny,żywa krew ale spokojnie u mnie przebiegało.

ja dostalam okres po 6 tyg pologu po cc i karmiac tylko piersia. byl obfity ze skrzepami..i bylam na przeciwkrwotocznych tabl bodajze ergotaminie. jezeli nie masz goraczki i boli to nie masz czym sie przejmowac. aaaaa ja mialm okres przez 15 dni.

Gość pytanie............
Bardzo dziekuje za odpowiedzi - jesli dalej nic sie nie zmieni umowie sie na wizyte u ginekologa.