Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magmagda

Panny Mlode z Olsztyna!

Polecane posty

Gość magmagda

Wiatm wszystkich, na Kafe przwijaja sie rozne miasta i strony Polski ale czy sa tutaj forumowiczki z Olsztyna??? piszcie dziewczyny koniecznie - razme latwiej wymienic sie informacjami i dokonac wyboru!! pozdrawiam i zapraszam wszystkie przyszle zony! :D:D:

Gość magmagda
to faaajnie!!!! ale rzeczywiscie nie zauwazylam zbyt licznej obecnosci osob z naszego miasta kiedy slub? napisz cos wiecej ja w kazdym razie wychodze za maz 23go sierpnia 2008! odezwe sie wkrotce i napsize cos wiecej pozdrawiam

Gość szczytnianka
Hej olsztynianki!!! Ja co prawda nie z samego olsztyna ale w Szczytnie bede brala slub w przyszlym roku, tzn. 4 lipca 2009. Mieszkam w Nowym Jorku, mam slub cywilny, ktory wzielam NY, a teraz z mezem chcemy wziac koscielny w pl, dokladnie w Szczytnie, bo stamtad pochodze. Nie chcemy wesela, tylko ladny wystawny obiad w restauracji. Jedyne co chcemy, to wynajac dwie limuzyny na 12 osob i tu jest problem. Wyslalam maila z zapytaniem do jednej firmy w Olsztynie, czy maja dostepne dwie limuzyny na ten okres i okazuje sie, ze moga miec dwie ale osemki. Ja nie chce osemek, ja chce dwunastki, bo takie wlasnie mi sa potrzebne, macie moze jakies namiary na firmy, ktore dysponuja takimi samochodami? Moze mozna by wziac jedna z jednej firmy a druga z jakiejs innej? Moze gdzies poza olsztynem? Bialystok? Dajcie znak, jak cos wiecie, plisss

Gość yty
magmagda pozdrawiam-tez biore slub 23.08-trzymajmy kciuki na ladna pogode