Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajabongo123456

tracę zaufanie do chłopaka

Polecane posty

Gość bajabongo123456

jak w temacie- nie jestem zazdrosna, spotykamy się od 5 lat ponad, więc do pewnych jego zachowań zdążyłam przywyknąć- ale czuję, że jakoś niespecjalnie mogę mu ufać, jeśl chodzi o spotykanie się z innymi kobietami ............... Na ulicy ogląda się za każdą blondyną o długich nogach w mini spódnicach i ogromnych - ambicjach:P . Nawet za małolatami typu 16-17 lat (* on ma 24). Pracuje z samymi kobietami - ok większość z nich jest po 40 i niespecjalnie są atrakcyjne - ale kilka koleżanek ma w mniej więcej swoim wieku . Jako, że pracuje jako jedyny chłopak z 8 kobietami - to i szafki z ubraniami do przebrania mają wspólne. Więc jak się dowiedziałam, kiedyś przypadkiem, wygadał się , że on się przy nich przebiera ( ok, skoro lubi - niech się przebiera ) , ale one przy nich też ! I słyszę teksty od tego czasu : że Monika czy inna to miała cycki itp. a ja to mam wykruszki z moimi B. On coś powie, jak się zagada, i zagalopuje, tak jakoś się nei kwapi, by opowiadać o robocie itp. tylko jkak się przez przyadek wygada. Ostatnio usłyszałam, że będąc na piwie z nimi, kazały się ( te laski z którymi był) \" przyjacielsko pocałować\" ok, nie mam nic przecwko temu, ale coraz bardziej jego swawola mnie zaczyna może nie tyle martwić, co zastanawiać. Najlepszym jednak tekstem było jego : \" nie chciałbym, żeby coś złego ci sie stalo, ale mam takie dziwne objawy ( miał zatoki ) i się boję by cie czyms nie zarazić - wiesz teraz tyle chorób jest \" ja mu na to, że skoro chodzi mu o choroby po kontakcie damsko - meskim, to musiałby miec jakies podstawy do obaw- a on na to, że on nigdy nic z nikim ale i tak sie martwi . czy ja mam schizy ????????

Gość moniula
oni wszyscy są zjebani... jeszcze tego nie wiesz...

Gość bajabongo123456
dzięki ! kurde, ale czy moje jakieś nazwałabym to "wewnętrzne obawy " są w jakiś sposób uzasadnione ???

Gość moniula
tylko Ty mozesz do tego dojsc... skąd my to mamy wiedzieć czy on Cie zdradza ???

Gość moniula
jesli chcesz miec pewność w 100 % to sprawdzaj go... skoro tracisz zaufanie to przekonaj sie... no wiesz telefon, maile, gg....

na 100% Cię zdradza - ja nie mam wątpliwości

Gość bajabongo123456
hehehe, myślałam o tym by podpuścić jakąś swoją koleżankę z pracy ( on nikogo ode mnei nei zna ), by popisała do niego coś na gg - jakieś mdłe teksty itp. ciekawe czy by się na to chwycił. A co do maila i archiwum gg - hmmm u niego jestem raz w tygodniu, więc na jego kompa nie wejdę ot tak sobie by sprawdzić archiwum. A na mailu pozmieniał hasła - zawsze wiedziałam jakie są bo mu pisałam różne wiadomości w jego imieniu do urzędów lekarzy etc. A komórka - hmmm, nie będę mu sprawdzać przecież, ale smsy jak jakieś dostaje to się tak odwraca żeby broń Boże nei przeczytać przypadkiem. Ja nie pytam kto i co - ale zastanawia mnie to, przeciez nigdy mu zamachu na jego wolność nie zrobiłam ;P A tym bardziej nie pytam co i kto mu pisał...

Gość moniula
ooo to niezły amant... no niestety ewidentnie cos ukrywa...

Gość bajabongo123456
nie wiem, no przeciez ja go nie sprawdzam nawet , nie wypytuje , nie kontroluje - to po co takie dywersje odstawia ?????

Gość nie lubie sie bac
ja bym juz z nim nie byla :O

jakoś przyszło mi do głowy, że być może problem tkwi w tym, że on nie do końca prawidłową selsekcję materiału robi, jeśli chodzi o opowiadanie Tobie dupereli, które tak naprawdę groźnie tylko brzmią, w istocie mogą być bez znaczenia (np. żarty koleżaneczek przy piwie, to, że mu się podobały piersi jakiejś tam innej - każdemu z naszych facetów jakas babka się w jakiś tam sposób pewnie podoba, tyle tyko, że Twój powiedział Ci to w prostacki sposób ;) ), ale Ciebie irytują i bardzo niepokoją (to możliwe, bo facet nie ma za grosz taktu). Jest jeszcze kwestia Twojego obiektywizmu i ewentualnego przewrażliwienia, ale mimo wszystko też musze przyznac, że jakoś mam wrażenie, że trochę tego za dużo, wszystko razem wzięte rzeczywiście jest zastanawiające. Do tego zmiany haseł i jakieś dziwne teksty o chorobach, które rzekomo są związane z kontaktami seksualnym (absurd!!! to się nie bierze znikąd) rzeczywiście, przyjrzałabym mu się, choć w tym momencie niekoniecznie tak, jak opisujesz. To juz kwestia indywidualna, weź jednak pod uwage, że jak się zaczniesz w tym parać (sprawdzanie telefonu, gg itp.), a on nie ma nic na sumieniu oprócz swojej głupoty, związanej z brakiem taktu, sprytu i jakiegoś tam pomyślunku, który powinien mieć dorosły facet, to nieciekawie będzie i to w zasadzie w tym momencie z Twojej winy

Gość bajabongo123456
no, dlatego na razie zastanawiam się jedynie nad takimi ewentualnościami..... bo dochodze do wniosku, ze kłamstwo ma krótkie nogi i w końcu jeśli ma coś na sumieniu to się to wyda ...... i nie podejmuje żadnych działań. Tylko kwestia ile potem czekać........... ehhhh

Gość bajabongo123456
no i te teksty o chorobach................... to właśnie zastanawia mnie najbardziej, zważywszy, że gdy zaczęliśmy się spotykać , on miał 19 lat i wątpię, że jakiekolwiek wcześniejwsze " przygody " erotyczne ( gdyby miał mówić o przeszłości np. ) .

Gość a może jemu chodziło
o to, że nie chciałby Cię zarazić np. grypą albo żóltaczką? skąd pomysł, że chodziło o choroby weneryczne??

Gość bajabongo123456
bo wyrażnie mówił o HIV. Powiedział to bardzo wyrażnie. Nie iwem, on miał kiedyś kilka zabiegów chirurgicznych , na szczęście zupełnie neiszkodliwych, może bał się ze mógł się zarazić w szpitalu. Czytał na jakiejś stronce o objawach, porównał do swoich i się przestraszył. Potem po około tygodniu chodzenia jak struty opowiedział o swoich obawach - ot, tyle. wszystko okazało się tylko niedrożnością zatok hodowaną już kilka lat, ale zwątpienie pozostało. Zrobiłam nawet badania ( w tajemnicy) . Wyszło, że jestem zdrowa jak ryba, ale i tak to mi nie daje mi spokoju.