Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondi............

pytnie do wszystkich...

Polecane posty

Gość Blondi............

w jak sposob moglabym sobie wydepilowac "mala" zeby moj chlopak sie pozytywnie zdziwil? wiecie... chodzi o jakies "akrobacje" i jak najlatwiej sie wydepilowac?

Gość Blondi............
dodam tylko że mój facet to wspaniały umięśniony ratlerek!!! i ma wielkiego knagusa!🖐️

Gość Pachnący kałem mężczyzna
Zamiast pianki do golenia użyj swoich odchodów :) Możesz się wtedy golić pod włos, skóa jest odżywiona a same ekskrementy pozostawiają silny, seksowny zapach który przyciągnie napalonych samców ze sterczącymi fiutami !!

Gość lkkkk
:O boszz!

Gość Blondi............
Pawel21.... wypowiedz sie co by ci sie najbardziej podobalo u twojej dziewczyny na malej

Gość Pachnący kałem mężczyzna
Tym lepiej że współżyjesz z psem rasy ratlerek- podobno zapach rozkłądających się odchodów to ich sczególny fetysz :D !

jeśli chodzi o moje rady(pytanie było do wszystkich) to radzę szlifierką kątową z tarczą ścierną o niskiej granulacji- 800-1000 na początek, a potem 1500-2000

Gość Blondi............
nie lubie podszywcow :-( a moj facet jest owszem umiesniony ale z ratlerka nic nie ma... :-)

Gość zapuść tam zarost

Gość Naturalistyczny wyrzutek
Po kiego grzyba się tam golić ? Zostaw jak jest, bądź naturalna, pierdol komercję, noś długie włosy i nie używaj dezodorantów ! JEBAĆ KOMERCHE !!!

Gość Blondi............
Ej no normalne pytanie zadalam a tu takie glupoty!!! nie podoba mi sie takie cos... chce tylko rady a nie jakis glupich odzywek

Gość ej młodziaki
to juz innych rozrywek nie macie? a potem wpadka :o

Nie sluchaj tłumu bezmózgich ludzi ktorych umysły wyprala komercjalizacja i globalizacja. Oni Ci gówno doradzą. Zyję od 3 lat w lesie i wiem co mówię. Pierdol to. Wyrzuć golarki , kremy i cale to zafajdane gówno ktore chca Ci wcisnąc. Badx naturalna, to jest najbardziej modne. Zapuszczaj owłosienie.

Nie no mi sie wydaje,ze jednak gladziutka to jest to co tygrysy lubia najbardziej bez zbednych kombinacji .

Gość Blondi............
moj facet chcce jakis trojkacik a ja nie wiem jak to zrobic.... i o co mu biega

Do diabła, nie słuchaj ich...Oni nie wiedzą ze dziewczyna NATURALNA jest najlepsza...skor osą tam włosy, to nie ruszaj ich, tylko ZAPUŚĆ ! Ja sam zapuściłem zarost i dobrze czuję się z brodą, owłosionymi plecami, nogami, rękami , brzuchem i nogami. Tak nas stworzył dobry Bóg i nie ośmieszajcie się to CHUJA PANA z tym pedalskim depilarstwem, ktore chca Wam wmowic wielomilionowe korporacje !!!! To droga doniką, z dala od Natury !

Gość Zapusc wlosy na łonowym wzgórk

poluje na borsuki i ze smakiem zjadam je na surowo

widzialem w lesie srające jelenie, mnie to cholernie podnieciło, moze wiec to odpowiedni rodzaj stymulacji dla Twojego spermochlapa ?

Troche bedzie Ci z cipska rybami śmierdziało ale bąx antykomercjalizująca sie i przestan używać detergentów, dezodorantów czy innych depilatorów!!! TO CIE JEST ABSOLUTNIE NIEPOTRZEBNE , SRAJ NA TO !

ja natomiast nie używam niczego co komercjalizacyjne! zwłaszcza internetu!!!! a tak wogóle to aby byc bliżej natury śmierdze, nie myje zębów i gwałcę wszystkie zwierzęta leśne🖐️