mysz999 0 Napisano Lipiec 4, 2008 cześć dziewczyny chciałam zapytać czy któraś z was rodziła w szpitalu na goduli, wybieram się tam i chcałabym wiedzieć co o nim sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdsz 0 Napisano 15 godzin temu A jak wybrałyście lekarza szpital i położną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano 13 godzin temu Ja akurat miałam pakiet medyczny z pracy na wizyty prywatne. Właściwie poszłam do pierwszego lekarze, zupełnie nie czytając opini i okazał się strzałem w.10. położnej nie wybierałam. Szukaj lekarza który pracuje w szpitalu w którym chcesz rodzić. Często tacy lekarze pracują też w poradniach. Koniecznie idź do szkoły rodzenia, dużo się można dowiedzieć i ja tam poznałam też położne że szpitala. W niektórych szpitalach nożna opłacić konkretna.polozna która jest przy porodzie. U mnie nie było takiej opcji, zresztą w końcu skończyło się cesarka Ogólnie sporo porad znajdziesz tutaj https://zdrowa-ona.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach