Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krasul

Dzwonki do komórki - prosze o pomoc

Polecane posty

Mam dziwne pytanie. Nie znam sie na komórkach, a teraz mam lepszy model (znaczy.. normalny, wczesniej mialam dzwonki polifoniczne czy tam monofoniczne naprawde sie nie znam) a teraz są chyba dostepne te mp3. Telefon to nokia. czy aby mieć dzwonek realtone wystarczy jak zdobęde kabel do nokii i bede mogła sama wgrywać takie dzwonki ? czy muszę kazdy kupowac poprzez smsy wysyłkowe za ok 9 zl ? a moze polecicie jakas strone z takimi dzwonkami?

niewiem co to znaczy... naprawde jestem zielona:P jak mam to sprawdzić?

z tego9 co widze to jest,popatrz z boku gdzies powinna byc,musisz miec jeszcze do komputera taki przyrzad jezu nie pamietam jak sie to nazywa wkladasz tam karte i wkladasz to do usb w kompie i komp widzi nowy dysk i tam wrzucaj gry i dzwonki

chyba niema zadnej wtyczki z boku (albo jest pod pokrywą której nie widze..) przyrząd? chciałam 1 czy tam 2 dzwonki a tu trzeba specjalny przyrząd naprawde?:( ojej .. dziwne to wszystko . ale dzieki za informacje Ola

w instrukcji pisze ze jest z boku faktycznie "uchwyt karty pamięci"

Gość loloxdd
jest napisane:0 jezeli juz mozeszz miec wejscie na karte pamieci kolo baterii...jak amsz karte za darmo mozesz zgrac z komputera na tel dzwoniki czy piosenki(co chcesz)

to go poszukaj!!! i zobacz czy tam jest karta,jesli jest to ok a ten czytnik kart do komputera kosztuje pare zl pewnie albo jak kupujesz karte to czasami jest ten czytnnik dodatkowo

Gość loloxdd
a nie masz kabla usb??

otworzyłam, wewnątrz nie ma karty. Telefon jest z oferty orange i chyba nie dali karty.. czyli trzeba kupić pewnie.

ja nie mam kabla usb do nokii , ale wiem , że sąsiadka ma i siostra.. to mogę pożyczyć tylko nie wiem czy to mi coś da skoro nie mam karty?

Gość loloxdd
a po co jeje czytnik kart jak nie ma karty??!;/ a poza tym jak bediesz mila karte to bedziesz mogla przez usb zgrywac...nie wiem ppo co wydawac dodatkowo pieniadze..;/

a takie karty to gdzie najlepiej kupić? w salonie orange? czy na jakimś bazarze czy komisie z telefonami? bo ja nie potrzebuje jakiejś bajeranckiej tylko taką nawet najmniej pojemną.. to nie jest moją życiowa potrzeba- mieć bajery w komórce:)

rany... na internecie te karty zaczynają sie od 50 zł ..

Gość ktoś zaprzyjaźniony
może ci taki dzwonek mp3 przesłać za darmo ze swojej komórki przez Ird (podczerwień) lub bluetooth'a jeśli ty nie masz kabelka ani karty

Gość ktoś zaprzyjaźniony
skoro nie masz karty to jak ktoś ci go prześle przez bluetooth lub Ird'a - to mp3 zapisze się w pamięci telefonu ale jeśli przesyłaliby przez mms to to już niestety kosztuje

Gość ktoś zaprzyjaźniony
Nawet jeśli pożyczysz kabelek to jeszcze oprogramowanie może byc potrzebne na twój komputer, aby mógł rozpoznać twój telefon

no wlasnie teraz patrze , ale on chyba podczerwieni czy czegoś takiego niema tez, aby mi ktoś pobrał kto ze znajomych i przekazał tą podczerwienią.. kurde ale dziwne to

Gość loloxdd
ale na 100 ma bluetooth ..no tak tylko ze tel ma amla pamiec...karte moesz kupic na llegro nawet... tylko nie uzywana..;/ i ceny sie od 50 nie zaczynaj;p;p

Gość ktoś zaprzyjaźniony
JAKĄ małą pamięć? ile tych dzwonków ma tam wpychać? nawet jak jej się znudzi to wykasuje i dostanie nowy od kolegów niech wpierw wybierze ze znajomym kimś co chce mieć, przecież jedna mp3 na pewno się zmieści :-O nawet można taką mp3 zmniejszyć i skrócićm obrobić i dopiero jej przesłać ja tak robię znajomym.

Gość ktoś zaprzyjaźniony
ostatecznie przesłanie mms'ami od znajowego jakiejś mp3 pewnie będzie tańsze niż kupowaiwe za 9 zł :-O

jasne jak laska nie ma zielonego pojecia nawet gdzie jest karta to co ty mowisz o obrobce....

Gość dfggggfds
ja pierdykam...dziewczyno...umiwesz w ogoel z tel dzwonic..??/po co takim ludziom tel jesze taki ''zaawansowany''...