Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ami B

zmarnowałam sobie życie

Polecane posty

Gość ami B

miałam kochającego męża ładny dom małego kotka dużo marzeń byłam młoda studiowałam prawo na 4 roku i postanowilam iść do pracy mało ambitnej dorywczej pracy w dużej firmie międzynarodowej średnia kasa ale cieszyłam się aż do momentu jak spodkałam jego elegancki zadbany pachnący wygadany mężczyzna w średnim wieku zakochałam się chodziłam jak w amoku nic do mnie nie docierało myślałam tylko o nim 16 lat starszy wiedział jak zawrócić mi w głowie i to zrobił zostawiłam męża rodzina się o de mnie odwróciłam wyjechałam z nim na koniec polski zostawiłam studia na początku było cudownie potem okazało się że jest po 2 rozwodach ma 4 dzieci mało kasy i lubi sobie dużo wipić po roku mieliśmy już córke a on zamienił moje życie w piekło dziś po 8 latach życia w nędzy z tyranem który bił mnie i gwałcił 5 razy dziennie udało mi się uwolnić zmienić otoczenie wyjechać mieszkam teraz w dużym mieście w maleńkim pokoiku z moją c zmieniłyśmy swoje imona nazwisko ja pracuje za 1500 zł 12 godzin na dobe ledwo nam wystarcza do pierwszego ale jestem WOLNA czasem tylko oglądam na Nk zdjęcia mojego męża i jego nowej szczęśliwej rodziny i myśle że ta ładna zadbana blondyna z małym dzieckiem na rękach to mogłam być ja i łzy leją się po twarzy ale jest już za poźno -PRZESTROGA DLA MĘŻATEK ZAKOCHANYCH W NIE MĘŻU

Gość ami B
i nic już nie zmienie

Gość nędzna prowokacja
zakompleksionego i biednego leszczyka😴

Gość ami B
nie to nie jest prowokacja to jest moj codzienny świat i nie oczekuje że ktoś to zrozumie ale troche szacunku

Gość musztarda
Jak Ty byś napisała pracę magisterską, skoro w Twoim poście nie można spoDkać nawet jednego przecinka, bądź kropki?

a ja jej wierze i szczerze współczuje bo wiem że mozna czasem sobei życie pogmatwac ale moze spotkasz kogos na swej drodze jeszcze i wszystko dobrze sie ułoży

Gość ami B
jak byś żyła w takich warunkach jak ja to nie tylko o przecinkach czy ortografi byś zapomniała pracowałam ciężko żeby mieć co jeść

Gość ami B
ale ja nie chce lepiej chce już tylko cisze ja kochałam tego człowieka a on zrobił mi piekło z życia

ale teraz chyba nie utrzymujecie jzu kontaktów? ami a moze nie ogladaj tych zdjec męza na naszej klasie wtedy mnei smutno będzie

Gość ami B
prawie 9 wiecie ja go chyba nadal kocham mimo wszystko nie chce znim być i boje się go ale gdzieś na dnie pamiętam jak było kiedyś

autorko ja mysle ze jeszcze nic straconego:) glowa do gory, zycie jest krotkie trzeba sie nim cieszyc kazdego dnia choc nie zawsze mozna. mysle ze skoro juz tak stanelas na nogi znajdziesz jeszcze kochajacego mezczyzne i bedziesz miala wspania rodzine:) pozdrawiam

ami B Nie wiem co przeżywasz, bo nigdy czegoś podobnego nie doznałem, ale serdecznie Ci współczuję. Głowa do góry, bedzie dobrze. teraz może być już tylko lepiej. Córeczka ma 7 lat? Pozdrawiam.

Gość nędzna prowokacja
sraty taty:O I teraz nie pracujesz, tylko siedziesz i piszesz głupoty na Kafe?:O Czy to po prostu ta cięzka praca????:O

Gość ja bym sie
nie łudziła najgorzej to robić sobie jakieś nadzieje ...

Gość ami B
nie nie utrymuje ale do mojego męża nigdy czegoś takiego nie człam jak do niego

o to tak jak moj syenk tez ma 9 latek pozdrawiam cie ami

zapomij co było kiedyś. Zyj tylko z myślą o przyszłości. Myśl o sobie i córeczce. To powinno być dla Ciebie najważniejsze. zapomnij o tyranie. Nie jest wart tego abyś nawet przez sekundę o nim myślała.

Gość ami B
9 lat pracuje ale urlopy też istniej ą jestem tu pierwszy raz wogóle !!!!!!!! mam 2 tygodnie urlopu nie stać mnie na wyjazd prosze nie piszcie że to prowokacja bo to boli

Ami-a po co aż osiem lat czekałaś? Przestroga dla mężatek zakochanych w nie-mężu... Ja zostawiłam męża. Mam teraz kochającego mężczyznę i małego kotka. W końcu spokój i brak pretensji i wrzasków w domu,że na obiad są naleśniki a on chciał schabowego i co go obchodzi że dzieci nie chcą codziennie schabowych jeść! Ja tak wytrzymałam trzy lata. Życie jest zbyt krótkie,żeby je marnować na idiotów:)

Gość poczytaj troche
kaffe tutaj prawie wszyscy są nieszczęśliwi mają jakieś problemy co ty sobie wyobrazasz ze jesteś jakimś wybrancem czy co ?! jak zmarnowalaś to zmarnowałaś twoja brocha ja tam nie myśle sobie toba zawracać glowy mam własne problemy które ciebie gówno obchodzą ... jak teraz jest ci zle to wiec ze moze być jeszcze gorzej ! ... chyba ze wykszesasz z siebie odrobinke wiary ze nie jest tak znowu zle no bo wkońcu uwolniłam sie od tego popapranca itd ... to wtedy masz jakąś szanse zeby bylo lepiej .. zapomnij o tym co mialaś ..

Gość ami B
tak sama a wy myślicie ze łatwo tak odejść z małym dzieckiem gdzie miałam iść

jezeli chcecie udzielic taki okrutny komentarz to nie robcie przykrosci autorce, chciala ostrzec nie jedna kobiete przed taka sytuacja a wy jedziecie po niej jak po psie nie jestescie w jej sytacji zamiast podniesc ja na duchu to wypisujecie bzdury obudzcie sie w koncu

Gość do autorki ami B
wiesz, Twoja córka już aż tak maleńka nie jest :) I to jest plus, bo dużo potrafi zrozumieć, choć z drugiej strony szkoda dzieciństwa. Nie martw się, skoro się od niego uwolniłaś, to znaczy, że miałaś na to siłę, a skoro znalazłaś w sobie tą siłę, to znaczy, że w swoim życiu potrafisz dużo zmienić na plus. I tego się trzymaj :) Byle do przodu. Nie zaglądaj już na n-k, nie ma sensu.

autorko nie przejmuj sie tymi durnymi komentarzami, tutaj siedza rozni ludzi

Gość ami B
dzięki anna23