Gość tenisek Napisano Lipiec 4, 2008 Witam:) bardzo dbam o włoski dlatego oprócz szamponu i odżywki z farouk'a chciałabym kupić sobie spray do prostowania jednak mam dylemat.. nie wiem który wybrać poradzicie? 1) Wella Flat Iron 2) Babyliss Pro 3) CHI 44 Iron Guard liczę, że któraś z Was już używała i mi poradzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miyuki 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Babyliss zdecydowanie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirabellla Napisano Lipiec 9, 2008 Babyliss jest ok, ale ja używam takiego kremu http://merlin.pl/L-Oreal-Studio-Line-Hot-Liss-Krem-wygladzajacy-wlosy-trwale-wygladzone-150-ml/hb/product/219,552279.html zdecydowanie lepszy efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamelija- Napisano Lipiec 10, 2008 L'Oreal, Studio Line, Hot Liss (Krem wygładzający na gorąco) też polecam ten. bardzo dobry efekt, na dodatek świetny zapach kremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach