Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfsa

Chirurg musi zapłacić 500 tys. euro za ucięcie penisa

Polecane posty

Gość fgdfsa

Chirurg musi zapłacić 500 tys. euro za ucięcie penisa 33 minuty temu Rumuński chirurg musi zapłacić pacjentowi 500 tys. euro odszkodowania za nieumyślne ucięcie penisa w trakcie operacji - postanowił w piątek sąd w Bukareszcie. W lipcu 2004 roku doktor Naum Ciomu, prowadząc operację na jądrach pacjenta, popełnił błąd lekarski tnąc przyrodzenie zamiast gruczołów. Bukareszteński sąd orzekł więc, iż podejście Ciomu do operacji było "powierzchowne", wyznaczył grzywnę i skazał lekarza na rok więzienia w zawieszeniu. Chirurg ma prawo do apelacji. czytaj dalej W miejscu penisa nieszczęsnemu pacjentowi przyszyto fragment mięśnia ramienia, lecz - jak pisze Associated Press - pełni to funkcję wyłącznie estetyczną. - Nie trzeba być ekspertem, żeby zdać sobie sprawę, iż stan zdrowia 33-letniej ofiary nie jest obecnie najlepszy - powiedział adwokat pacjenta Mihai Olariu.

Gość nic z tego nie zrozumialem

Gość fgdfsa
ja bym sobie obciał za 30zł :o

Gość ale po co se obcinac fiuta

Gdyby mieli mi wyciąć jądra i przez pomyłkę wycięli penisa, to nie wiem co bym zrobił. Prawdopodobnie bym się psychicznie załamał.