Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wku...zły

chyba wałek na allegro,

Polecane posty

Gość wku...zły

wylicytowłame przedmiot, zaplacilem kase czekam juz tydzien i nic a miało byc 2 dni po wplaceniu kasy. jak wplaciłem w poniedzialek to niech dojdzie na srode, wiec paczka powinna juz byc u mnie a jej nie ma, pizda zostawiła nr. tel dzwonie i nie odbiera komuracza. mam na nia namiary zadzwonie na domowy o ile ma, tyle ze potrzebuje jakiejs ksiazki telefonicznej, zna ktos moze takowa online ???

Gość Dzikuska z gór
Jesteś wielki!:D

Gość wku...zły
jestem wkurwiony... musze miec towar na wczoraj a ta pizda cos sciemniajuz ma u mnie neuttralny koment, jak mocniej wkurwi bedzie na czerwono

Gość chyba zartujesz
poczta sie opierdala ja bym nawet nie zakladal ze na piatek dojdzie a ty mowisz ze na wczoraj haha

spokojonie. Zakładając, że wylicytowałeś w zeszły piątek i wpłaciłeś kasę z tego samego banku, to miała kasę w piątek. Dwa dni robocze miała na wysyłkę - to mogła wysłać we wtorek, jeśli wysłała we wtorek, nawet priorytetem, to szanse, że dotrze na piątek (czyli dzisiaj) to jakieś 70%. Jeśli zrobiłeś przelew z innego banku to pewnie kasa była poniedziałek/wtorek, bo w weened banki nie księgują przelewów. Od poniedziałku/wtorku, dwa dni to wysyłka środa lub czwartek i szanse na dotrzymanie paczki dzisiaj spadają do 40%. Jeśli nie zrobiła Cię w balona to w poniedziałek paczka dotrze. Poza tym o takie sprawy pytaj na Cafe Pomoc na allegro. Ale nie w ten sposób, bo jak ktoś jest chamowaty i wylgarny to tam nikt mu nie pomaga ;)

ja wczoraj wysyłałam cos co MUSIAŁO dojść na dzisiaj, to mi na Pocztexie zaśpiewali 50zl z kawałkiem, a to było tylko pismo

Gość wku...zły
ehhh no to poczekam jeszcze do poniedziałku, ale wkurwia mnie to ze podałą numer tel dodajac ze mozna dzwonic od pon do piatku o d 15 do 16:30 i pisda nie odbiera. piwa nie dam rady, od wtorku do czwartku wypiłem 3 kraty tyskacza, zgaga włąsnie wypala mi schaby.a mialem wypoczac, gorzej zmeczony niz po 10 h w pracy.