Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwuś19

moje i wasze kompleksy od a do z.

Polecane posty

Mimo ze jestem męzczyzna to napisze moje wady. Mam 21 lat, czy jako dziewczyna zaakceptowała byś takie wady fizyczne? Tj. strasznie trzęsą mi sie ręce, jak u żula ;/ albo gorzej...

Gość magda1712
Na wszystko da się coś zaradzić! Na żółte zęby - wybielająca pasta (trzeba jej cierpliwie używać) Na boczki i wałeczki - karnet na aerobik i zero słodyczy i Maca! I trochę samo zaparcia! Na zniszczone włosy - odżywka i cierpliwość Na trądzik - dermatolog koniecznie! Na nadmierne pocenie - polecam specjalne płyny np. Antidral (dostępny w aptece ok. 15 zł) A z resztą trzeba się pogodzić, taka nasza natura! Chociaż przyznam sama mam kompleksy np. za duża stopa (41!) strasznie chude ręce!

Gość milena1706
moje wady: za wysoka 176 cm wzrostu duzy nos kolorowe oczy jedno niebieskie drugie brązowe kazdy mi zazdrosi oczu ale mi sie nie podobają ;/ troche krzywe zeby ale nawet białe :)

Gość heheeee
Ludzie czy wy jestescie normalni czy jaja sobie robicie? WYDAJE mi sie ze to drugie!!

1. Za chuda 47 kilo przy 164 cm 2. Za duże zęby < fakt, że białe i proste> , ale i tak za duże 3. brzydkie stopy drugi palec i pierwszy są równe 4. nie za ładne dłonie < chociaż jestem nastolatką> mam bardzo wysuszoną skórę chociaż stosuje kremy 5. chude rączki i nóżki najchętniej bym je ukrywałam w wielkich przewiewnych ubraniach :P Inne które również bym zmieniła, ale nie aż tak bardzo * włosy< by mogły byc mocniejsze> * paznokcie < ładniejsza płytka> * biust tak o rozmiar większy, niestety mam pelne A tylko chociaż jak na taka chudzinkę dobrze się prezentują *lekka oponka na brzuchu co przy chudej osobie wygląda tragicznie. *mocniej wywinięte rzęsy, bo niestety musze stosowac zalotkę :P Dla osób, które mają problem z poceniem również polecam ANTIDRAL lek do kupienia w aptece stosuje się go jak dezodorant tylko na noc smaruje sie nim pachy i idzie spać, a rano zmywa czynność powtarza się co 3-6 dni zależy od potrzeb na początku bardzo szczypie. Kiedyś stosowałam podczas wakacji :)

Gość ksiadz sie buja
- doły pod oczami - blada cera i drobnymi krostkami - duuużo pieprzy - szybko przetłuszczające się włosy - mały cycki - duża dOpa - i garb Chyba wszystko;(

Gość dds
grube uda krzywe nogi cienkie wlosy rozstepy cellulit za niska popekane naczynka

Gość a ja mam jeden
ale najgorszy z was wszystkich.mam potworne halluksy przez co nie chodze na basen nad morzem siedze w klapkach.to jest koszmar!!!!

Gość blablebla888
mam masakrycznie cienkie wlosy, wypadaja mi, suche, nie ukladaja sie wysokie czolo krotkie rzesy czerwone policzki duzy nos wagry waskie usta male czarne oczka malo jedrne cialo tlusty brzuch-OPONA! male cycki, chyba nawet A to nie jest- w polaczeniu z tym brzuchem wygladam ohydnie rozstepy na tylku Ciesze sie z tego, ze mam dosc ciemna karnacje, ladnie dlonie i paznokcie....i jestem inteligentna :)

Gość annasophia
a mnie wkur.wia. to ze ze gdybym nie miala tch paru wad. xd to bym byla laDna;D mam białe ale niestey nie zbyt proste zeby.;/(ale to powypadku) no i genetyczne worki pod cozami z ktorymi walcze od ..hohoho ...dziecinstwa xd. a tak po za tym hm.... toc hhyba jest oki jestem wysoka.szczupla mam blond wlosy .;D ey kiedys mam nadzieje pojade na jakis zabieg.pozbede sie tych wad;D no i bede happy:)

Gość Raczej bez kompleksów
male piersi.. o jakies 3cm za wysoka ;D ( mam 168) reszta bez zmian moze zostac : ) rada: wystarczy troche o siebie zadbac a to co wrodzone zaakceptowac : ) no i chlopak który umie kochac za to jakie jestescie by sie mogl znalezc.. :)

Gość biala czekoladaaaa
ale super topik jak tak na siebie patrze to ; mam brzydkie wysokie i szerokie czolo ( zakrywam je grzywka) brzydkie brwi i rzesy bardzo krotkie ( nawet moj 4 letni synek ma ladniejsze , to chyba po mezu bo napewno nie po mnie ) nos lekko zadarty do gory ( ale to ujdzie w tlumie ) brzydkie zeby choc koronki i dalam kupe kasy ale mialam braki w uzebieniu i inaczej nie dalo sie zrobic choc robilam u dobrego stomatologa pociagla twarz i wystajaca brode troszke czerwone policzki odstajace uszy ( jedno wieksze od drugiego ) cienkie wlosy a i nosze okulary celulit to chyba tyle to co najbardziej przeszkadza wszystko ogolem staram sie jakos zamaskowac jedynie czym sie pocieszam ze ogolnie wygladam mlodo mam 34 lata a wygladam na 28 ( tak moge napisac ) mam siostre 2 lata starsza i jest odemnie duzo ladniejsza ( przynajmniej ja tak uwazam ) ale on aszybciej sie starzeje i widac ze ona jest starsza natomiast maja szwagierka ma 29 i nikt by nie powiedzial ze to ja jestem starsza i to cale 5 lat ( to mnie przynajmniej cieszy ) pozdrawiam

Nosze za długie paznokcie , zawsze wymalowane , to chyba kompleks juz jest , bo takie szpony 5 cm. mam.

Gość jak juz mowa o kompleksach..
od początku? - troche odstające ucho - nos.. za szeroki - male piersi - nogi dlugie ale moglyby byc troche szczuplejsze - moglabym miec ciemniejsza karnacje no i wkurzają mnie włoski ktore trzeba golic -.- plusy? - ładna twarz w sumie (cera oczy usta ząbki i ksztalt ogolny) - wysoka i teoretycznie szczupla - włosy (dlugie brązowe, tylko moglyby byc naturalnie proste ) - paznokcie :D - dupka :) koniec..

Gość Zuzaczek87
Jeśli chodzi o mnie to do minusów zaliczam przede wszystkim : 1. Okropny , krzywy zgryz plus wstawiona sztuczna górna dwójka (niedługo się to zmieni bo na wkręta nazbierałam -4 lata oszczędności ) 2. Bielactwo widoczne na dłoniach i w okolicach ust 3. Wada wzroku -muszę do końca życia nosić okulary , których nie znoszę , a moja wrodzona wada nie pozwala mi na szkła kontaktowe. Te trzy minusy strasznie mnie blokują... Co do plusów , to zaliczyłabym : 1. Duże czarne oczy 2. Długie blond włosy 3 Sylwetka ?? Sądzę , że jest w porządku 171-70kg . Czy jakiś jest w stanie zaakceptować mnie z krzywym zgryzem i jeszcze z tą nieszczęsną dwójką i białymi plamami na ciele?? Chyba nie . To było by na tyle jeśli chodzi o mnie.

Gość gość
Hmm.. Nie mam wad za dużo, ale jednak są: - trochę za duży nos, ale da się przeżyć - niski wzrost 158 - czasami pojawia mi się trądzik na twarzy. A teraz moje zalety: - ładne, długie włosy -szupła - ładne paznokcie - proste zęby - idealne usta