Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaszkaa

boje sie tamponów

Polecane posty

Gość agaszkaa

mam dosyc smieszny problem. boje sie uzywac tamponow. boje sie ze bedzie mnie bolec, ze za daleko wloze, ze nie wyjdzie, ze sznureczek sie urwie i takie tam. no nie moge sie przelamac. napiszcie mi prosze cos o tym...

Gość powiem Ci
ze poki bylam dziewica tez sie strasznie balam i dlatego ich nie uzywalam :) zreszta mialam problem z wprowadzaniem :) odpuszczalam sobie baseny i takie tam :) teraz zreszta...tez ich nie uzywam :)

Gość nie zwracaj uwagi na
ja pierdolę - laska ma okres :D uwierz, agaszko, starej babie - tamponu NIE DA SIĘ włożyć za głęboko, to jest biologicznie niemożliwe boleć będzie, jeśli będziesz spięta! sznureczek - nigdy w życiu mi się jeszcze nie urwał, one są jednak dość mocne, ale gdyby ci się to przydarzyło, to ukucnij i przyj, sam się wyślizgnie

Gość nie zwracaj uwagi na
jedyne, co możesz, to włożyć zbyt płytko! ale wtedy to poczujesz, bo nie będziesz mogła siadać ;)

Gość e tam strachu nie ma
za daleko napewno nie wsadzisz, bo istnieje naturalna granica wejscia tamponu. jak wyjmiesz z folii pociągnij mocno za sznureczek, zobhaczysz jak mocno on jest zamocowany, wszyty po calej dlugosci tamponu. Bardzo zadko sie zdaza że sznurek sie urywa, a jesli nawet to tez na to sa sposoby. zobaczysz, uzywanie tamponow jest duzo wygodniejsze i lepsze niz podpaski. a bol? musisz sie wyluzowac, nie napinac mięsni bo inaczej nic z tego nie wyjdzie. Wyjdz sobie na strone o.b poczytaj i nie stresuj sie :)

Gość agaszkaa
nie jestem dziewica i zawsze uzywalam podpasek...