Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbb..

kto mi podpowie jak..

Polecane posty

Gość bbb..

reagowac na wscibskie docinki kolezanki, a zwlaszcza taka jedna dowiedziala sie, ze mam faceta i czuje, ze za niedlugo zapyta kiedy wesele, a ze ja bardzo lubie jej corke to czasem insynuuje mi w czym problem miec takie:O jak umiejetnie odpowiedziec, zeby sie wiecej nie czepiala?

Gość olenkie
moze powiedz jej ze bardzo cenisz sobie swoje zycie prywatne a w Twoim zwiazku jest wiele spontanicznosci i sama nie wiesz co ma byc... jestes pewna ze bedziecie razem co do reszty nie mozesz jej nic powiedizec :)

Ciężki jest to sposób ale jest :) Trzy próby przetrwać i nie okazuj żadnej irytacji, bo pamiętaj słowa złośnic nie decydują o losach realności tego świata, a więc i Twojego życia. Po drugie proponuję, ażebyś się spytała dlaczego mi w ten sposób dowalasz?! ;-)

Gość monyka1
gwiazdor--> z tym dowalaniem nie najlepszy pomysl ja przynajmniej glupio bym sie czula pytajac w ten sposob a przeciez chodzi o to zeby mowic cos dobrze sie czuc bo w tym pytaniu wyczuwa sie zal a to nie o to chodzi. Autorka chyba szuka jakiejs cietej riposty lub z poczuciem humoru

Gość bbb..
olenke ale ja nie chce sie nikomu z niczego tlumaczyc chodzi mi raczej o szybka rekacje cos krotkiego a zeby ja przymklo

powiedz, w takim razie, że na razie wolisz ją podziwiać w roli żony, a czas na męża, gary i pieluchy przyjdzie potem :-P

Gość upupup
upup

Gość bbb..
cheysula moglabym tak gadac gdybym miala 20, a ja juz prawie 30

w takim razie powiedz, że jesteś straszną egoistką, bo nie poświęcisz swojego życia na mycie garów i pranie pieluch coś w stylu "wiesz, ja to jestem straszną egoistką, żal by mi było marnować swoje życie przy garach i pieluchach" - powinna zrozumieć