Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiak30***

Jak mu pomoc?

Polecane posty

Gość Kasiak30***

Mam kolegę .Jest informatykiem. Problem w tym,że w ogóle o siebie nie dba.Ma zółte zęby,brzydko pachnie mu z buzi,ubiera sie w brudne ciuchy.Jednym slowem,zaniedbal sie okropnie,Tylko komputery i komputery.Dodam,ze zarabia bardzo dobrze i niedbanie o siebie nie jest wynikiem biedy. Jak mu pomoc? Jest do tego bardzo niesmialy.Nie lubi ludzi.Nie mowi duzo.Wiem,ze mial ciezkie dziecinstwo.Ojciec pil.Nie jest zlym facetem,ale kompletnie nie umie zyc.Swiatem sa dla niego komputery. Nie macie pojecia jak on jest dziwny.Pomimo tego chce mu pomoc,bo jak tak dalej pojdzie,to nie wiem co z nim bedzie.Dziwie sie,ze w pracy u niego teleruja to jak wyglada i "pachnie". Doradzcie mi co zrobic,zeby otworzyl sie na ludzi i zaczal o siebie dbac?

Gość piwo karmi
niektorzy juz tak maja raczej nic sie nie da zrobic. sa osoby ktore kompletnie o siebie nie dbaja mimo ze kasy im nie brakuje

Gość ejbisi
Ciężka sprawa, jak mu to wszystko wypomnisz wprost to się na ciebie moze obrazic. Zależy jak bliskimi jesteście znajomymi, jesli bardzo to ja bym mu wszystko powiedziala - najwyzej sie troche obrazi, ale da mu to do myślenia.

Gość szczotka do butelek
jest informatykiem. Nie próbuj go zrozumieć.

To typowy nerd :o🖐️ (odsylam na wikipedie) Nic nie da sie zrobic. Ten typ tak ma i juz.

Gość vxcvxc
Czy ty juz sie kiedys o to nie pytalas?

Gość Kasiak30***
tak,pytalam i nic sie nie zmienilo:( podszyw wyzej,zalosny:o