Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

Pokretlo, gadasz jakbys juz cale zycie przezyla, i wszystko wiedziala.Ciezko uwierzyc ze niektorzy, np Jarek, wymyslili sobie taki sposob na zycie ?

ja pierdziule, nie cierpie jak ktos komus cos wmawia, i z usmiechem politowania, twierdzi ze zainteresowany jeszcze sie przekona ze jest inaczej niz mowi. No kurde, po kiego to?

nie gadam jakbym wiedziala tylko pisze wyraznie"moze' wiec przypuszczam a co ty sie kurwa przyczepilas, od samego poczatku cos ci nie pasuje, zajmij sie soba i nie wtryniaj sie w to co pisze, nie mozesz omijac moich wypowiedzi jak ci cos nie pasi ?

po pierwsze bede kurwic, a bo drugie nie unosze sie, to wlasnie ty jakas nerwuska musisz byc

yy czytac nie umiesz? bede kurwic, widzisz gdzies tam "sie" ? a z reszta racje masz, moja dupa, nie twoja sprawa

Wiec naucz sie polskiego zanim zaczniesz innym zarzucac niezrozumienie.Powinnas napisac " kurwowac" .:P) Ehh...czego tu zreszta wymagac..:P)

umiem polski i akurat ty nie musisz mi zwracac uwagi i pouczac ;/ jezeli tam gdzies przeczytalas o kurwieniu "SIE" to tez zajmij sie najpierw soba

a Wy gupie przestańcie się kłócić Jarek slonko, nie mow mi co mam robic:P) Czy ja Ci mowie ze masz laski wyrywac na kwiaty i harlekiny, a nie tzytzki? I mowie cos jak rzucasz miesem na topie ? :P)

mi tez kiedys gosc co mysli tylko tym co ma w spodniach proponowal wspolne wieczorki i to przez moja kolezanke, oferowal nawet pieniadze w zamian, zaal

No wiesz idziesz do kwiaciarni ( opcja dla forsiastych) . kupujesz bukiet.Dla tych bez kasy jest wersja romantyczna, zrywasz na lace i opowiadasz lasce jak skakales z motylami w poszukiwaniu piekniejszych okazow.Potem jej dajesz i lecisz z jakims tekstem o oczach, glebokim spojrzeniu i takie tam pierdoly.

Ehhh, nie idzie mi dzisiaj w kartach.. W samochodzie musze posprzatac , a nie chce mi sie.. Ale przynajmniej ogorkowa mi dobra wyszla.

No masz, to tylko zwykla ogorkowa:) Ogorkowa, krupnik i pomidorowa, nie powinno robic sie na drobiu.Najlepsze sa na wkladke zeberka.Wiec wrzucasz kilka zeberek, marchewka, seler , pietruszka.jak sie zagotuje zbierasz szum i dopiero dajesz przyprawy.vegeta , pieprz, maga , ziele angielskie. Po 20minutach , wrzucasz pokrojone w kostke kartofle. Po 15 minutach , wczesniej starte ogorki kiszone. jak ktos lubi mocno kwasne to wlewasz rowniez wode z ogorkow. na koniec , PO WYLACZENIU, zupy dodajesz smietane.Smacznego :)

Zupy , to tak naprawde najlatwiej przygotowac. Te zeberka sie trzyma.Mozna je potem zjesc:P) Sprobuj , to naprawde latwe, i nie mozna zepsuc:)

To jak nigdy nie gotowalas zup, to dodam jeszcze , ze od momentu jak dodasz przyprawy, nie gotuj na bardzo duzym ogniu , zeby nie bulgotalo.Zupa jest gotowa, kiedy ziemniaki sa juz dobre, uwazaj zeby nie rozgotowac bo zrobi sie papka. I na koncu jak dodajesz smietane, to odlej troche tej gotujacej sie zupy do kubka, dodaj szczypte soli, wlej do niego smietane i wymieszaj.I dopiero wtedy dodaj to do garnka, z reszta zupy.

Bomba ten przepis! ja jestem kompletna noga jesli chodzi o wypieki.I zakuje , bo mam dzieci, i czesto jak nie ma nic slodkiego , sklepy pozamykane, to mozna by bylo zrobic cos takiego.Ten przepis wyglada na taki ktorego nie mozna zepsuc.Wyprobuje go:)