Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

czesc :D wlasnie wrocilam z zakupow, kupilam pompke do roweru, siodelko no i oczywiscie ciuchy :classic_cool: a jutro jade do krakowa po zaebista prostownice remingtona i elektryczna szczoteczke do zebow :classic_cool: musialam sie pochwalic :D:D:D a co tam u Was? ;)

a wibrator tez sobie kupie, ale w swoim czasie :classic_cool: jak moja desperacja sie poglebi :D i jeszcze chcialam sobie ucho przebic, ale okres mam i musze zaczekac pare dni :/

i normalnie spotkalam sie juz z 2/3 moich przyjaciolek i kurde jak ja sie ciesze, ze juz wrocilam, jestem zajebiscie szczesliwa i... i... i fajnie byc w polsce:D

to sa 2 miejsca na ciele, w ktorych kolczyk mi sie podoba. a w jezyku Ci sie nie podoba? wiesz jak sie przydaje? podobno nie ma porownania :classic_cool:

mam sporo kolezanek, dosc duzo takich bliskich, z ktorymi regularnie sie spotykam, ale takie najblizsze to mam 3, z ktorymi codziennie musze miec kontakt, a jeszcze taka najblizsza z nich to mam 1 :) ta jedna z nich too koooooocham normalnie :D

ja mam tak klasycznie po 1, i tu w chrza\stce teraz. no i w jezyku. podoba mi sie jeszcze w ustach, ale podobno przeszkadza w calowaniu ;)

a ja spisuje na straty tych co maja ponizej 180 cm :classic_cool: czemu idiotyczne, jak sie komus podoba, to co Ci do tego?

a mi sie nie podobaja obraczki hyhy:D kurde musze sobie prace znalezc :/ a chcialam odpoczac przez wrzesien, ale kasa mi sie za szybko topi :/

ja moze na studiach cos ciekawego wyhacze ze zdjec na nk widze, ze kategoria prawiczkowaty, no ale bzyknac mozna :classic_cool:

kiedyś miałam świra na punkcie kolczyków, kupowałam je średnio raz na miesiąc i codziennie wkładałam w inne:p nawet swojego czasu chciałam u nozyczki kupić te kryształki:classic_cool: ale dostałam podobne na mikołajki:p teraz nie noszę żadnej biżuterii, nawet zegarek mi przeszkadza i już sobie wyobrażam jak wkurzałabym się gdybym musiała wkręcać kolczyk w nos, wargę, czy pępek-to nienaturalne:o 🖐️ P.S. ktoś chciał się podszyć pod nick analzerozerodupa:o :p

o boze, to ja mam slabosc do bizuterii.. takiej sztucznej :) po ciuchach to jest chyba moja 2 slabosc do jezyka mam kilka i sobie zmieniam, ale bardzo rzadko, bo mi na dole uderza o zeby, wiec na dole mam zawsze plastik industriala tez przeciez zmieniac nie bede a w uszach zalezy jakie mam ciuchy, to zakladam jakie mi pasuja

no to se noś w języku a nawet i ceepce na zdrowie:p ja kiedys pół Warszawy zjechałam za kolczykami do granatowych korali, takich dużych, modnych w tamtym sezonie i nigdzie nie mogłam kupić... no i kiedyś koleżanka zaciągnęła mnie na pchli targ, bo stylizowaną lampę chciała kupić i tam właśnie kupiłam takie granatowe kuleczki na srebropodobnym zwisie:classic_cool: a co do ubrań to chyba zboczona jestem, bo ostatnio ubieram sie tylko na biało, czerwono albo czarno i o ironio do czarnego topu zakładam czerwony biusonosz, żeby ramiączka było widać, wiem masakra:o

a to ja od jakiegos roku mam manie na turkus :) a ostatnio na oczojebny roz (dzisiaj kupilam taka zajebista rozowa marynarke) i intensywny granat ale najlepsze co kupilam ostatnio to intensywny zielony plaszczyk w H&M boski ( i taki rozowy sliczny gorset) boze moja siostra powiedziala, ze ja juz powinnam leczyc moj shopoholizm :O szafek mi brakuje jezu o ciuchach to jabym mogla godiznami gadac, to JEST moje NAJWIEKSZE zboczenie, priorytet nr 1, wiekszy nawet od sexu :D Kamisia nie jest gupia, Kamisia jest zajebista :classic_cool: a Yarek to klamca :O

aleeeeeeeees gdzie ona ma brzuch? pod łydkami?:o nie o takich barbie myślałam, moi rodzice maja prawie 60-letnią sąsiadkę, która ubiera się w sukienki-bombki i koronkowe kolorowe bluzeczki z przewagą różowych:o nazywają ja podstarzałą barbie albo ciocią parasolką