Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielka Szkoda

Kurde, szkoda...

Polecane posty

Gość Wielka Szkoda

Poznałem na czacie fajną dziewczynę, starszą o 2 lata. Nawet blisko siebie mieszkamy i w ogole. Obydowoje mielismy kamerki. Super sie gadalo :) Ale ona ma chlopaka jak sie okazalo :( Szkoda, bo bardzo mi sie podoba i fajnie razem zartowalismy :( Jak ktos mi sie w koncu spodoba to sa jakies przeszkody :/

a chłopak to "łańcuch" zdobywaj jak Ci zależy :):):)

Gość Wielka Szkoda
Jak gadalismy okazalo sie, ze jestem bardzo podobny do jej byłego: podobny wyglad, ten sam znak zodiaku, podobne zainteresowania. A zagadala do mnie, bo mialem koszulke jej ulubionego zespolu :) Okazalo sie tez np. ze studiuje ten kierunek ba ktory ona sie nie dostala pare lat temu, w tym samym miescie. A ja taki nie jestem... ona jest starsza, jej chlopak pewnie jeszcze starszy. Nie mam czego szukać nawet.

Mówi sie trudno:( wkacje masz , pewnie poznasz jeszcze super kobiete:) aj czemu wy jesteście tecy pesymiści , troszke radości szlenstwa :)

A to starsza Ci przeszkadza oj " strasssne" chyba jeszcze dzieciak jesteś :):)

Gość Wielka Szkoda
No w sumie... 20 lat mam ;p ale ona w innym miescie, co prawda nie daleko, ale na pewno ona by nie chciala go zdradzic. Dalem jej nr gg, powiedziala, ze kiedys sie odezwie, zeby mi sie nie znudzic ;p

Oj jakie to urocze , nie jestem o wiele starsza od Ciebie ale chyba troszkę inaczej patrze na takie relacje, aj

Poczekaj, odezwie się, a wtedy moze być inaczej :)... cierpliwości, mnie też się nie chciało czekać, a jednak się opłaciło 4 miesiące czekania :)

Gość Wielka Szkoda
Tony, napisz wiecej o sobie :)

Wiele nie ma do pisania :). Grałem w Ogame, zrobilismy zlot sojuszu, poznalismy się wszyscy na całonocnej imprezie. Była taka jedna z miasta niedaleko mnie, mielismy się umówic na piwo, wymienilismy się nr'ami GG. No i zaczepiałem ją parę razy na gadulcu ale z małym odzewem... no i kiedyś się umówilismy na to piwo. Było miło, potem częściej zaczęlismy rozmawiać, potem znowu spotkanie, rozmowy, wymiana nr telefonów... I tak nam zostało, że juz jestesmy ze sobą :) I inicjatywa tego wyszła od niej :)

Gość Wielka Szkoda
No ale jednak na zywo ja poznales wczesniej :) A ja nie licze na nic wiecej jak po prostu na kolejna rozmowe ;) Niestety...

No poznałem na zywo... Impreza na 25 luda, z kazdym musisz pogadać, więc mozna to traktować tak jak ty widziałeś ją przez kamerke :)

Gość ggh
ja tez mysle ze mozesz podbijac:) jak siedzi na czacie to moze jej czegos brakuje:)

Gość Wielka Szkoda
Jak zapytałem po co siedzi jak ma chłopaka to napisała, że się z nudów ;)

Gość ggh
zapomnialam dodac ze ja mojego tez poznalam na czacie, a bylismy akurat w zwiazkach i po roku rozmow na gg gdy wrocilam z wakacji okazalo sie ze i ja i on jestesmy wolni nie mielismy co robic w sobote i wybralismy sie grupa na dyskotekie i tak nam niedlugo dobije rok:)

Gość ggh
nie zniechecaj sie:)