Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ineska Pineska

Głodówka od jutra!kto ze mną zaczyna

Polecane posty

Hej dziewczyny!od jutra zaplanowałam generalne oczyszczanie organizmu ... 10dniową głodówkę.Będzie to moj \'pierwszy raz\'... pragnę zrzucić pare kilogramów,ahh...ten sezon bikini :P Kto się do mnie przyłączy ?;> a moze któraś z was ma doswiadczenie w tego typu sprawie...piszcie:)

Mi się zdazyło nie jest tylko przez jeden dzień ;) Ale to nie oznacza, że na drugi dzień jadłam. Na codzień staram się nie jeść dużo.. ale jak cos oglądam to zawsze musze coś mieć ;) Czytałam, że na głodówce dużo można schudnąć.. i że po pierwszym dniu już nie czuć głodu.. a jak napije się łyka wody z sodą to czuje się jakby był pełny ( cała szklanka wody + łyzka sody) Trzymam kciuki :D

Taa głodówka.. A wiecie, że organizm wtedy czerpie tłuszcze z zasobów jakie ma bo nie wie kiedy dostanie kolejną dawkę energii?? W taki sposób nie pozbędziecie się zbędnego tłuszczyku itp. Ćwiczenia i racjonalne odżywianie to klucz do sukcesu wiem bo sama się teraz odchudzam. Co da Ci głodówka jak znów przybędzie Ci kilka kg, które straciłaś. Chcesz się nabawić jakichś chorób proszę. Twoje sprawa ale dobrze Ci radzę. Ja jem 1200 kcal dziennie + ćwiczenia i schudłam 3 kg w tydzień. Teraz jestem już w 10 dniu ale wiem, że jak zrzucę to zaraz mi to nie przybędzie tak jak po głodówce.

Głodówka cudownie oczyszcza i leczy ->jestem tego przykładem!!!

Gość adamato
Lili a mogłabyś napisac jak to u Ciebie było Prosze:)

Gość podnosicielka
też zaczynam głodówkę :P:P:P:P:P:P

Gość adamato
Jakoś przygotowywałaś sie do tego? Ja też moge zacząc, ale o tak od dzisiaj nie jeśc?