Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 4, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to odstaw LSD Napisano Lipiec 4, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plansza 0 Napisano Lipiec 4, 2008 a u mnie granatowe, czarne nawet ;) oj będzie burza zaraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 4, 2008 koniec świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie zielone i ciemne Napisano Lipiec 4, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plansza 0 Napisano Lipiec 4, 2008 eee jaki koniec świata ;) ponoć ma być w 2012 jakoś tak przed Euro ma huknąć ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 4, 2008 czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałam :O jest żółto i leje boję się :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość radze dobrzeee Napisano Lipiec 4, 2008 odstaw trawke lucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tony Halik 0 Napisano Lipiec 4, 2008 Zdejm te żólte okulary :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach