Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h35hg352g42g

Zapomnialem o urodzinach dziewczyny

Polecane posty

Gość zmanierowany krytykant
mrau zapomniec o urodzinach to wielkie faux pas! kazdemu byloby przykro

Gość h35hg352g42g
@weź uspokój się człowieku no widzisz moze nie zaslugujesz aby cos dostac na urodziny. A ona zasluguje

Gość mrau..
moj facet niestety wiecznie zapomina o moich urodzinach i dlatego jestem taka znerwicowana, dobra sorki:)

ja nie jestem każda to po pierwsze a po drugie po prostu sobie chlopak wybral TEN DZIEN jako dzien w ktorym musi jej okazywac, ze mu na niej zalezy i ja akurat po prostu uwazam takie cos za glupote, bo to powinno byc widac na co dzien, ale niektorzy wybieraja taki sposob i jest ok no kazdy lubi to co kocha;]

happy birthday podszywaczu chyba zgadzasz sie ze mna ze to przykrosc :)

ja jestem znerwicowana? wydawalo mi sie raczej ze otumaniona sloncem XD

prostu sobie chlopak wybral TEN DZIEN ten dzien to jej matka sobie wybrala zeby dostac skurczy :)

no ale dlaczego nie mozecie sie pogodzic z tym, ze niektorzy ludzie nie przywiazuja do tego uwagi no jacie no;p

chyba wagi, nie uwagi :)

Gość h35hg352g42g
hej ja tez nie przywiazuje do tego dnia zadnego znaczenia. tak samo jak ja mam urodziny to mnie to nie obchodzi za bardzo ten dzien. ale ona taka jest, ze liczy dla niej sie ten gest, ze ktos pamieta. o to chodzi

uwagi tez nie;p o ile uwage mozna zwracac hmm jakby tak zjesc napis uwaga i potem go wyrzygac no to by sie uwage zwrocilo w sumie jakby nie patrzec;]

mrau ales ty pomyslowa

ale w sumie zastanawia mnie dlaczego ludzie przywiązują do tego WAGę;P waga to w koncu nie jakis pies zeby sobie ją tak przywiązywac gdzie sie chce

Gość wiesz co mrau
ty w ogole nie wiesz o co chodzi, przeczytaj topic caly jeszcze z 5 razy, nikogo tu nie interesuje czy ty przywiazujesz wage do urodzin czy nie, wazne jest czy jego dziewczyna przywiazuje, i o to tu biega w tym temacie dzieweczko, ze chlopak potrzebuje rad i tyle:)

no wlasnie a mi o to chodzi, ze fajnie by bylo wiedziec po kiego grzyba ona przywiazuje do tego wage. ty sobie przeczytaj lepiej od poczatku do konca topic, bo to, ze napisalam, ze mnie urodziny gowno obchodza wyniknelo z tego ze ktos inny napisal, ze jak ktos zapomni o czyichs urodzinach to sie robi smutno i tak to napisal jakby to dotyczylo wszystkich, o;p

Gość wiesz co mrau
nie wszystkich tylko jego dziewczyny, przeczytaj chociaz temat topiku

jezusie nie mam sily;p niewazne niewazne generalnie to stwierdzenie wyniknelo z toczacej sie rozmowy matko jedyna zwariuje;p

mrau ty piszesz jak wszechoplka, ktora kiedys tu pisala :)

Gość yh chyba nie znasz humoru
mrau. a ma wyjątkowo fajne. Podoba mi się.

o to jakas wszechpolka tu byla na kafe tez i miala udar sloneczny? ale fajnie ciekawe kiedy jej minelo mi od dwoch dni nie mija eh...

ale ogólnie to chyba mi już mija bo sie zaczynam pocić zmykam do wanny z zimna wodą może mi wkoncu przejdzie:D

przypuszczam ze jakis udar sloneczny musiala miec jesli chodzi o poglady. a styl pisania podobny do twojego

jakie poglady - po prostu mnie nie obchodza urodziny, a innych obchodza urodziny to zaden poglad tylko stwierdzenie faktu oczywistego;p

aha to ona miala dziwne poglady - sory mam udar sloneczny i w zwiazku z tym nie jarze ide do tej wanny XD

tmata miala udar w sensie jesli chodzi o poglady przemawiam do ciebie na twoj sposob w sensie tak jak ty piszesz mimo udaru slonecznego, ktory masz a ja szczeslieiwe nie

idz sie mocz - w sensie wygon udar z organizmu :)

Gość jeśli bym się zakochała.......
mój tez "zapomniał" o urodzinach, ... po 3 latach wspólnie. A przyszedł normalnie na zorganizowaną w tym dniu kawę ciasto i coś na ząb dla rodziny najbliższej. I wiedział przecież , że przychodzi na urodziny............. Zachowałam kamienna twarz. Na dodatek, gdy po roku nazbierało sie trochę wyrzutów i wypaliłam mu w złości, że przynajmniej kwiatka mógł z rabaty zerwać i życzenia złożyć, to sie zarzekał, że on kupił mi jakiś cudny prezent, a jak mu to zarzekanie nei wyszło, to wypalił z tekstem : jak ja mogłem zapomnieć i nic ci nie dać , nawet kwiatka ?! ( zapomniał, ale na urodzianch był - jasne !)

Gość weź uspokój się człowieku
21:52 h35hg352g42g @weź uspokój się człowieku no widzisz moze nie zaslugujesz aby cos dostac na urodziny. A ona zasluguje Nie chcę być chamska, ale skoro zasługuje na to, żeby coś dostać, to powinna zmienić faceta:O Mój przynajmniej nigdy o mnie nie zapominał. A już na pewno nie kłamał🖐️