Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozbita z nasa

to teraz ja powróze

Polecane posty

Gość wrozbita z nasa

podawajcie kolor oczu i precyzyjne pytanie :)

Gość no dobra niech będzie
Mam oczy niebieskie. Czy On mnie kocha ;-) Kiedy się spotkamy i w jakim on jest wieku?

Gość piwne ...kiedy wreszcie
zamieszkam u siebie ???????????????????????????????????:O

Gość wrozbita z nasa
ponawacz nie chce cie martwic ale macius grzeszy wlasnie w tej chwili z sasiadka :( lepiej lec do niego i przekonaj sie na wlasnie oczy co tam sie swieci

Gość wrozbita z nasa
no dobra niech bedzie -----> on szaleje za toba, swiata poza toba nie widzi i ma dla ciebie slodka niespodzianke o krorej dowiesz sie w swoje urodziny, ale juz przegladaj stronki z sukniami slubnymi :D

Gość wrozbita z nasa
piwne... kiedy wreszcie------> moze niemasz teraz dobrej sytuacji materialnej ale radze ci wziasc kredyt i kupic to wymarzone mieszkanko, w krotym razem se swoim kochanym uwijecie rodzinne gniazdko ;0

Gość wrozbita z nasa
ponawiczu widze to dokladnie, widze jak przed chwila kochali sie na pieska tak jak on wlasnie to lubi a ty sie tak nie dajesz, a w tej chwili ona polknela jego nasienie :( dasz rade nie zalamuj sie, jeszcze i dzis ciebie bzyknie

Gość wrozbita z nasa
oczy niebieskie----> nie wiem dokladnie co jest powodem twoich trosk ale zobaczysz juz niedlugo los sie do ciebie usmiechnie i i sprawy przyjna calkiem nowy obrot

Gość piwne ...kiedy wreszcie
WIESZ CO!!!!!!!!!!!!!!!!!! wróżbita z ciebie jak z doopy waltorniaaa!!!!!!!😡 wsadz se w buty swoje radyyy!!!:O to co wypisujesz to totalne bzduryyyy

Gość wrozbita z nasa
piwne...kiedy wreszcie------------> złotko przez moja zabawe chcialam uswiadomic wszytskich jacy wlasnie wrozbici sa na tym forum a masa ludzi do nich pisze, sama moglabys sobie zalozyc taki topic i pisac bzdury :)

Gość Mirabelllka niebieskie
Czy ten brunet o mnie myśli pamieta czy chce ze mną być czy mamy przed sobą przyszłość??? czy też nie?

Gość wrozbita z nasa
mirabelko przeczytaj post wyzej i wszystko bedziesz wiedziec, ludzi czy wy naprawde nyslicie ze ci wszyscy wrozbicie na kafe za kazdym zadanym pytaniem zagladaj w karty czy tam kule i widza wasza przyszlosc?