Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dala7

Dyskoteka- pomocy !!

Polecane posty

Mam 17 lat. Rodzice nie pozwalaja mi jeszcze chodzic na imprezy. Koledzy mojego chlopaka zaproponowali mu wypad na dyskoteke, widzial ze nie bede mogla pojechac, wiec postawil mnie przed faktem dokonanym i pojechal na nia. Widzial ze mi przykro i w ogole. Tlumaczyls ie ty ze obiecal kumplom. Co byscie zrobily/zrobili na moim miejscu ?? Piszcie :(

Gość o tak jagodzianka jest
zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji http://tnij.org/kuraiko

Gość wakacje..
ale i tak wez sie za cos pozytecznego...ksiazke poczytaj albo roznos ulotki to forum dla kobiet dziecko...

Gość onia.....
Do wakacje..; weź wyluzuj może ona też chce się wyżalić, myślisz, że jesteś lepsza bo jesteś starsza hehehe... nie ośmieszaj się!!!

Gość poczekajjjjj
skonczysz 18 lat to i z nim pojedziesz na disco, a pozatym zawsze mozesz sciemnic ze idziesz do kolezaanki na noc (bede sie za tą rade smazyla w piekle:D )

aha tylko dla takich ?? powinnas sie cieszyc ze prosze Was o rade. myslalam ze sa tu madre Kobiety ktore doradza takiemu dzieciakowi jak ja... ale z tego co widze to takie same dzieci jak ja !!

Gość zmanierowany krytykant
ale co za rade potrzebujesz -co do chlopaka czy rodzicow?

no co do chlopaka. co mam mu powiedziec jak sie spotkamy ? przykro mi cholernie !! :( nie iwem czy mam sie pogniewac czy ma byc wszystko ok ...

Gość onia.....
Może porozmaiaj z rodzicami spokojnie i wyjaśnij im, ze chodzenie na dyskoteki w Twoim wieku to nic dziwnego i ze powinni Ci bardziej ufac...;0

Gość Amelliaa
a ja nie miałam skonczonych 16 lat i chodziłam na dyskoteki i tak włąsnie poznałam mojego chłopaka, jestesmy juz długo razem, i ubóstwiam tamta noc w która go poznałam. Miedzy nami 7 lat roznicy a układa się znakomicie.

Gość onia.....
Pogadaj z nim, ze to nie fair w stosunku do Ciebie, powinnaś mu ufać, ael z drugiej srony co fajnego w tym, ze pojedzie na dyskotekę bez swojej panny

nie udawaj ze nie jest ci przykro ale tez nie stroj fochow czyli nie ukrywaj uczuc ale nie szkol go na sile jak to maja baby w zwyczaju moze rzeczywiscie jest wplywowy w tym wieku miedzy nami nie jest to super cecha ale dasy nic nie dadza. najwyzej jesli sie nie sprawdzi jako partner to go zostawisz

Gość poczekajjjjj
tak pogadaj z rodzicami, a moze masz straszą siostre z ktorą bys mogla pojsc

ubóstwiam tamta noc w która go poznałam :) nie wiem co wasi rodzice do was maja. mlodzi idealisci sa uroczy !

nie mam starszej siostry ani nikogo z kim moglabym isc. rozmawialam z rodzicami wiele razy- zawsze konczy sei to klotnia. widzial ze mi przykro, nie stroilam fochow i nic z tych rzeczy.

Gość poczekajjjjj
skonczysz za 2 lata szkole ,pojdziesz na studia i wtedy zaczniesz zyc, wiem ze to jeszcze kawal czasu, wspolczuje Ci rodzicow, moze za malo znają Twojego chlopaka by mu zaufac, a swoją drogą dobrze ze chlopak nie ukryl tego ze poszedl na disco, w koncu nic sie nie stanie jakraz pojdzie bez Ciebie, jak kocha to zrozumie Twoją sytuację

niby dobrze. tylko ztego co znam jego kumpli to zaczepia jakies dziewczyny , beda podrywac, watpie ze moj chlopak jak wypije cos nie bedzie chcial sie zabawic ...

Gość poczekajjjjj
no tez o tym troche pomyslalam, ale pomysl sobie ze nie upilnujesz go ,nie bedziesz przeciez ciagle wszedzie za nim chodzic, jezeli naprawde sie kochacie nic sie nie stanie, a pozatym niedobrze ze nie masz do niego zaufania, bardzo Ci na nim zalezy?

Gość gulll
dziewczyno jak juz zacznie tanczyc z jakos lafirynda ,pozniej pujda na macanko i bedzie chcial co tydzien chodzic na dyskoteki z kolegami

Gość poczekajjjjj
przestan stresowac dzieczyne nie kazdy jest taki jak ty

Gość poczekajjjjj
jutro pogadacie, zapytasz jak sie bawil bez Ciebie, itp, a moze teskni juz za Tobą i zaluje ze nie jestescie tam razem

Gość poczekajjjjj
nie ma sprawy,pozdr:)