Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sudden

Jak udowodnić?

Polecane posty

Gość sudden

Temat podejrzewam, że już nie raz wałkowany, jednak zastanawia mnie. Jak udowodnić drugiej osobie, kobiecie zwłaszcza, że się ją kocha i jest najważniejszym człowiekiem w moim życiu? Wiadomo, każda osobowość jest inna, każdy potrzebuje czegoś innego itd. ale co jest tym takim bodźcem, który może szczególnie działać na kobietę, który może ją bardzo poruszyć? W ogóle da się coś takiego wyróżnić? Pozdrawiam wszystkie Panie:)

Gość oświadcz się jej
kup pierścionek za min. 3 średnie krajowe

Gość sudden
no taa, tylko czy dowód materialny jest naprawdę dowodem miłości? a mówili, że jej kupić nie można;)

Gość bo wypada tak mówić
pieniądze się nie liczą :O a jaka jest prawda to każdy wie

Gość anjjja
np zaproś ją do restauracji,, po chwili powiedz ze idziesz do toalety i wtedy np zaspiewaj jej cos przy wszystkich i powiedz ze ją kochasz...

Gość tauch tachu
Zrób cos baaardzo romantycznego. Tylko wysil sie bardziej od miłej kolacji przy swiecach, zaskocz ja totalnie...Może znajdź ładną polankę, zabierz ją tam i urządźcie sobie piknik. Tylko niech ta polanka bedzie raczej bezludna;)

Gość trtr
czas udowadnia, nie jednorazowe czyny czy słowa no... chyba że macie okazję oddać nerkę ukochanej osobie :/

Gość a jaki to pociąg
podpisuję się ręcami i nogami pod Bezedury :)

Gość J_Sparrow
dupa nieprawda!!! wazne zeby to co robisz swiadczyło o twojej klasie dawanie wyszukanego prezentu a nie zasypywanie nimi, bukiet krwisto czerwonych róz kolacja przy swiecach... kazda rzecz orginalna bedzie dobra byle z klasa i nie w nadmiarze...zachowuj sie jak gentelman

Gość kalii12
"Dzisiaj" mija bardzo szybko , czy ona jest warta całego życia - za klka miesięcy- lat może sie okazać pomyłką

Gość Blondyneckaa
A ja myślę, że ta kobieta i tak już to wie. Kobieca intuicja jest w większości przypadków nieomylna :) Ale jak chcesz jej zrobić radość i zapewnić chwile szczęścia zaproś ją gdzieś. Nawet nie wiesz jakie to dla kobiety jest miłe ;)

Gość wychodzi na to
ze sie nie da :P