Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taaaka Ja

Dlaczego facet może, a my nie?

Polecane posty

Dlaczego jak facet piep**y sie na lewo i prawo to jest ok i jaki to on jest super. A jak laska prześpi się z kilkoma kolesiami to że ku**a jest. Przecież facet tak samo robi z siebie męska kur*e.

facet inaczej odbiera ruchanko niż wy Wy za bardzo angażuje się w zwiazek a jak nie to oczywiscie kurwy Taka jest opinia w tym wzgledzie

Gość maxxx na maxxxa
BO W KOBIECIE CZĘSTO "TO" SIĘ ZOSTAWIA

Przede wszystkim trzeba nauczyć się przestać przejmować takimi opiniami. Być ponad to. Często jest tak, że różnie traktowane są różne kobiety (choć postępują podobnie) ponieważ jedna sobie pozwala na dziwkowanie jej a druga nie

E tam, nie zgadzam sie, to troche mit.. Juz sie wszystko stabilizuje i dazy do rownouprawnienia.. Jak dziewczyna sie pieprzy na lewo i prawo to git, facet tez ok, sposob na zycie i tyle, kazdy ma swoje potrzeby.

bo kobieta od dawien czasow byla damą, wizytowka mezczyzny itd to ona miala wygladac i byc inteligentną, a on przez swa wizytowke zarabaic pieniadze i utrzymywac dom ew dzieci:)

bo kobieta od dawien czasow byla damą, wizytowka mezczyzny itd to ona miala wygladac i byc inteligentną, a on przez swa wizytowke zarabaic pieniadze i utrzymywac dom ew dzieci:)

Gość pytałaś o mężczyzn spojrzenie
:-):-):-):-):-) na piątke

Ale nie każda kobieta się angażuje nie które robią to bo mają taką potrzebe i lubia to robic za każdym razem z innym (nie chodzi mi o te co za kase sie puszczają). A robią tak samo jak faceci ale to właśnie je się nazywa kur*ami.

Ale nie każda kobieta się angażuje nie które robią to bo mają taką potrzebe i lubia to robic za każdym razem z innym (nie chodzi mi o te co za kase sie puszczają). A robią tak samo jak faceci ale to właśnie je się nazywa kur*ami.

Gość pytałaś o mężczyzn spojrzenie
:-):-):-):-):-) na piątke

jest taki streotyp Zależy jeszcze od mijscowości jak mała to trudno się ochronić przed taka opinia ale jak wiem to kobieta ktora ma udane zycie seksualne z facetem nie idzie do drugiego bo po co w przciwienstwie do faceta

Gość to bardzo proste
Facet nie zachodzi w ciążę. Z biologicznego punktu widzenia samiec dąży do zapłodnienia jak największej ilości samic i nie chce zostać wrobiony w opiekę nad nieswoim dzieciakiem (u zwierząt najsilniejsze samce w stadzie często zagryzają nieswoje dzieci). Jednym słowem mężczyźni zrobią wszystko żeby wmówić kobietom że seks im się nie opłaca.

Gość facet moze bo jest facetem

Ja osobiście uważam że jak lubi to robić za każdym razem z innym to ok, ale jak bierze się za zajętych facetów to takich nie toleruje.