Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciak17

Koreoetycje i doszło do

Polecane posty

Gość Olciak17

Co mam robić??? Chodziłam na korepetycje w maju do chłopaka od mojej znajomej, który tłumaczył mi chemie, noi zauroczyismy sie sobą, pozniej takie tam było..... co mam robić??? podoba mi sie on ale dzieli nas 10 lat roznicy, on powiedzial ze jemu to nie przeszkadza, tak bardzo chce z nim byc ale obawiam sie ze znajoma przestanie mnie lubiec, co mam robic????

Gość Olciak17
zalezy mi zeby znajoma nie przestala lubiec mnie, ale tez chce byc z nim..... z nim jest tak cudnie, on juz nawet nie chce z nia byc tylko ze mna, mam dosc ukrywania sie u mnie albo u niego, on chce zebysmy legalnie szli za reke na dworze, ale ja mam obawy przed znajomą:(

i tego wlasnie nie rozumiem... dziewczyno, ten chlopak jest zajety, a Ty sie z nim spotykasz. nie wstyd Ci? przeciez to nieuczciwe! zdajesz sobie sprawe z tego, ze robisz krzywde jego dziewczynie? i jeszcze o jakims "lubieniu" opowiadasz... czasami sie dziwie, jak ludzie moga robic takie rzeczy. niewyobrazalne dla mnie. chlopak palant, a Ty nie lepsza. przykro mi ale nigdy nie zrozumiem takiego zachowania jak Twoje.

Gość tralalalallallla
chlopak twojej znajomej??i ty uwazasz ze ona nie bedzie sie na ciebie gniewala ani nie bedzie zla ze odbilas jej chlopaka-tu jestes w tragicznym bledzie-ona bedzie na ciebie wkurwiona na maksa.a druga sprawa jesli sie soba zauroczyliscie i chcecie byc ze soba to to badzcie szczesciu nie wolno przeszkadzac

Gość Olciak17
:( no ale to nie było specja;ne, to jakos tak sie stało:( nie chciałam na poczatq tego wszystkiego ale samo wyszło i zakochalismy sie w sobie, powiedzial ze od dluzszego czasu nic do Agaty nie czuje, ona ma już 27 lat i ze wolał by ciut młodsza dziewczyne i owiedział że kocha mnie i takie takie. Lubie jego dziewczyne ale sie boje ze jak sie dowie to znienawidzi mnie:((

Gość Olciak17
ale ja jej chłopaka nie odebrałam!!!! ON sam nie chce z nia byc, to on jest w zwiazku, i juz nie chce w nim byc. nikomu nic nie odbierałam, przestalam chodzic na korki ale sam godzinami pod blokiem mi stoi:(( płakał nawet:((

Gość Olciak17
Jak myślicie mam szanse byc z nim zeby ona sie nie wkurzyla za bardzo?? co mam w sobie zmienic zeby ladniej wygadac?? ale prosze o powazne opinie ołki? Zalezy mi chyba na nim:( http://www.voila.pl/490/ewsog/?1

Gość tralalalallallla
ty masz 17 a on 27.wydupczy cie za przeproszeniem i bedzie chcial wrocic do poprzedniej dziewczyny.ale tego nie da sie zalatwic zeby jego dziewczyna cie nie nawidzila-postaw sie w jej sytuacji-chcialabys zeby chlopak odszedl od ciebie dla innej??watpie zebys ja po tym lubila

Gość tralalalallallla
ty masz 17 a on 27.wydupczy cie za przeproszeniem i bedzie chcial wrocic do poprzedniej dziewczyny.ale tego nie da sie zalatwic zeby jego dziewczyna cie nie nawidzila-postaw sie w jej sytuacji-chcialabys zeby chlopak odszedl od ciebie dla innej??watpie zebys ja po tym lubila

Gość Olciak17
jakby tak mialo byc dawno by mnie olał...kochamy sie.

Gość tralalalallallla
no to z nim badz-ale zdaj sobie z konsekwencji

Gość tralalalallallla
szczerze to troche staro wygladaszjak na 17 lat

Gość Olciak17
ale czemu:( on mi mowil ze slicznie wygladam, no ale kazdy ma prawo do oceny i dziekuje

Gość tralalalallallla
znaczy wyglasz ladnie tylko powaznie jak na swoj wiek.a zmienic nic bym nie zmienila w tobie-taki masz styl i koniec nie zmieniaj nic w sobie

Gość Olciak17
tralalala buziaczki dziekuje!!!! jak kiedys bedziesz we Wrocławiu zapraszam na dsco*** dziekuje za rady

Gość adriannnnnnnnnnnnnn
po pierwsze ona napewno cie znienawidzi a napewno przestanie lubiec to oczywiste!! po drugie ciekawe kiedy ciebie zmieni na lepszy model?? po trzecie wygladasz staro jak starsza babka ktora uzywa za duzo tapety i tak troche masz wyglad latawicy sorki tak oceniam po wygladzie

Gość tralalalallallla
olciak dzieki;)napewno wpadne bo lubie sie dobrze pobawic;)

Gość adriannnnnnnnnnnnnn
i myslisz ze uwierzymy ze to twoje foty dziecko drogie idz spac z ta twoja bujna wyobraznia

Gość Olciak17
adriannnnnnnnnnnnnn dlaczego jakas kobieta siebie nazwala meskim imieniem??bez sens, i bedzie mi wmawiala ze to nie moje zdjecia? ja mam odwage pokazac jak wygladam i tralalalala dziekuje za komentarz

Gość adriannnnnnnnnnnnnn
bo sie nudzisz dzieciaczku w wakacje :P

Gość Olciak17
nie nudze, uwierz, ale ty wygladasz mi na infantylną kobiete ktora byc moze jest namiejscu mojej znajomej.

Gość adriannnnnnnnnnnnnn
nie jestem babka ale co to za roznica kto ci odpisuje na posta?? czy to ma jakies znaczenie??

Gość adriannnnnnnnnnnnnn
a moze poprostu nie pasi ci to ze w koncu jakis facet nie wzdycha na widok tych fociszy

Gość Olciak17
tak jest roznica ale nie rozumie po co sie podajesz za chłopaka, dobrze wiem ze nim nie jestes. Sama oszukujesz i dopatrujesz sie tego u innych

Gość nataliattt
olciak17 - ta twoja kolezanka ze zdjec, ktorej tak nie lubisz i bardzo chcesz, zeby ja na kafe pojechali i zebys sie sama tym dowartosciowala jest bardzo ladna kobieta. a historia twoja to prowok i malo smieszny. bywalo o niebo lepsze. nastoletnim gowniarom mowimy wypad z tego forum