Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benq on

Jest w ciazy czy klamie??????????

Polecane posty

Gość benq on

Kochalismy sie w ostatni dzien miesiaczki bez zabezpiecznia. Dwa razy doszlo do wytrysku w pochwie. Mialo to miejsce niecale 3 tyg temu. Byl to nasz ostani raz. Po tygodniu zerwalem z nia. Z pewnych powodow stwierdzilem ze tak bedzie lepiej. Ona strasznie miala mi to za zle. Do wczoraj bylem pewien ze nie mozna zajsc w ciaze w trakcie miesiaczki. Zadzwonila do mnie i powiedziala ze jest w ciazy. Miala mdlosci, zrobila test, byl pozytywny. Poszla do ginekologa, to samo powiedzial. Dodatkowo stwierdzil iz istnieje ryzyko ciazy pozamacicznej. Nie pasuja mi 2 rzeczy: kochalismy sie ostatni raz podczas miesiaczki, jak po 2 i pol tygodnia mozna stwierdzic ryzyko ciazy pozamacicznej??? Usgt tak szybko cos wykazuje??? Watpie. Jak myslicie? Mowi prawde, czy odgrywa sie za zerwanie???

Gość benq on
prosze admina o skasowanie poprzedniego podobnego mojego tematu i tego posta. Wcisnal mi sie "enter" przypadkowo

Gość niech zrobi test przy tobie
zobaczysz-uwierzysz :)

ja tak zaszłam w ciąże i jestem tego pewna na sto procent- bo kochalismy się w ostatni dzień miesiączki bez zabezpieczenia a potem się zaczeliśmy zabezpieczać bo zachorowałam

Siema. Moim zdaniem to niezłe kwasy ona wymyśla. Owszem zdarzają się przypadki, gdy owulacja pokrywa się cześciowo z miesiączką, ale to są ułamki procent. Po drugie. USG dwutygodniowej ciąży nie wykryje. Po trzecie ciązę pozamaciczną wykrywa się najwcześniej w 7 tygodniu. Po czwarte. Mdłości w drugim tygodniu?;/ to jakiś żart. Powiedz jej żeby szukała frajera gdzie indziej:P Takie moje zdanie.

Gość robi cie w balona
:o

Gość z ciążą pozamaciczną
wymyśliła po to, żeby za pare tygodni powiedziec Ci, że już po ciąży. Nie nabieraj się, jest idiotką

Gość kobiety bywaja perfidne
i mowie to jako kobieta wiec zbytnio jej nie wierz. pewnie za jakis czas okaże sie że "straciła" ciążę.

ryzyko ciąży pozamacicznej jest zawsze;) a tu chodzi o ryzyko nie o ciąże po drugie owulacja nie musi byc w ostatni dzien miesiączki- plemniki są w stanie przetrwać paredziesiąt godzin natomiast nie widzę problemu żebyś kupił test i żeby zrobila go przy tobie

Gość AMY WINEHOSE
TYLKO NIECH SIKA PRZY TOBIE BO ZNAM ARTYSKE CO POPROSIŁA KOLEŻANKĘ W CIĄŻY ,TA NASUSIAŁA I PRZYNISŁA GOTOWCA,A CHŁOPAKOWI WMOWIŁA,ŻE PRZY NIM ROBIŁA,OCHAJTALI SIĘ I CUDOWNIE PORONIŁA '

oczywiscie ze usg wykryje , to jest dopireo pęcherzyk ale lekarz dopochwowo sprawdza czy jest poza macica czy nie

Gość stara mysz
zajscie w ciaze z wytrysku podczas miesiaczki - prawdopodobne, plemniki - rekordzisci przezywaja w "przyjaznym" srodowisku podobno nawet 7 dni. Natomiast pozostale informacje wygladaja na totalnie nierzetelne. Poczekaj, poobserwuj. Przeciez chyba nie wymaga, bys sie z nia zaraz zenil?

oczywiscie ze usg wykryje , to jest dopireo pęcherzyk ale lekarz dopochwowo sprawdza czy jest poza macica czy nie

Gość Powiem ci...
lekarz wykryje sle nie wczesniej niz 5 tydzien 2 nie ma bata zeby zobaczyl a co dopiero stwierzil ciaze poza maciczna

Gość Powiem ci...
ja bylam i mialam usg dopochwowe w 5 tyg i mi lekarka powiedziala ze nei wiem czy bedzie juz cos widac

niestety ale ktos sie tu myli... u mnie wykryto ciaze 2tyg !!najpierw test potem usg.......;

Gość Powiem ci...
i byla widoczna na ekranie ? no jesli jest widoczna to lekarz stwierzi odrazu ciaze pozamaciczna

karen-80 a wykryto te twoja ciaze 2 tygodnie po zerwaniu?;) chyba nie.. wg mnie laska łże jak pies (nie ujmując nic psom ktore uwielbiam) panna chce cie zlapac,ewidentnie ;)

Gość ja tez mysle ze klamie....
ale moze sie zdarzyc..... jest zla bo z nia zerwales......i to prawda kobiety sa perfidne.....

Gość ja tez mysle ze klamie....
prawda...niech sika przy tobie.....i idz z nia do lekarza.....niech lekarz ci to powie....

Gość Mery Dżejn
ja zaszlam w ciaze kochajac sie praktycznie dzien po miesiaczce. gin powiedzial, ze to mozliwe, bo po pierwsze - owulacja moze sie przesunac z roznych wzgledow - np. klimat, dieta, stres itp. po drugie - plemniki moga przezyc w srodowisku pochwy do 5dni. masz wiec 50:50 szans. moze klamac, a moze byc w ciazy naprawde.

Gość Mery Dżejn
usg wykryje 2tygodniowa ciaze!!! oczywiscie usg dopochwowe, a nie to przez brzuch.

Gość Anialisa
Chcesz mieć pewność - kup test ciążowy w aptece, "quick view" szybko wykrywa ciąże. Jeśli jej wyszła ciąża na teście po 2-3 tygodniach, to wyjdzie tym bardziej na tym teście, co ty kupisz. A w te mdłości i objawy to na pewno nie uwierzę, bo ona jeszcze nie ma na tyle dużego stężenia hormonów ciążowych w organizmie, żeby zaczęły w ten sposób działać. Prawdziwe objawy ciąży zaczynają się najwcześniej około 5-6 tygodnia. Zaproś ją do siebie nie mówiąc o co chodzi, wręcz jej test, niech idzie do ubikacji i go zrobi, jeśli po paru minutach nie zobaczysz dwóch kresek, będziesz wiedział, że panna chce się odegrać za zerwanie i odzyskać cię. Potem pewnie puściłaby historię, że poroniła licząc na to, że z nią dalej będziesz. I tyle.

Gość benq on
nie mowila jak lekarz stwierdzil ryzyko ciazy pozamacicznej. myslalem ze chodzi jej o usg. teraz mowila ze badanie bylo dopochwowe.

Gość Nie wiem jak to jest
U mnie lekarz wykrył ciażę 3 tyg Usg dopochwowym Owulacja może sie przesunąć i pokryć z miesiączką to fakt Ale nie wiem czy 2 tyg ciążę też wykryje Lepiej niech nasiusia przy Tobie Skoro nie kłamie to nie będzie miała oporu Bo przecież nie powie Ci zę się Ciebie wstydzi :D