Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klsls

jak dziewczyna mowila caly czas ze bardz mocno kocha....

Polecane posty

Gość klsls

to zateskni???rozsralismy sie po 5 latach ale tak naprawde nie ma tej kropki na koncu.teraz wyjechala,czy po jakims czasie zateskni??jak nie bedzie mnie widziec,slyszec itd??pomozcie

Gość a nie nie i juz
wyjechala szybciej zapomni a ty sie bedziesz tu snuc na miejscu i rozpamietywac wszystko bedzie jej prosciej nowe miejsce,nowi ludzie ja bym na to nie liczyla ze zateskni

Gość a nie nie i juz
a kto z kim sie roztal,i dlaczgo ,na dlugo wyjechla,daleko??

Gość a nie nie i juz
a moze imb??

Gość a nie nie i juz
ojaja wez :0

Gość klsls
bylismy zareczeni,wyjechala troche odpoczac ale mowi ze to przejsciowe,duzo widze tez powodow dlaczego tutaj wroci,wzieala sobie plyte na nauke jazdy,zostawila mi pieniadze zebym jej zaplacil za prawo jazdy

Gość klsls
5 lat ze soba bylismy,mysle ze nie mozna byc po tylu latach obojetnym no i wiem ze sie naprawde mocno kochalismy....

Gość a nie nie i juz
no to sie nie roztalicie tylko pojechala odpoczac to jest roznica!,nie dramatyzuj,moze wroci i bedzie lepiej niz kiedy kolwiek

Gość a nie nie i juz
powiedzila ci ze to koniec ze cie zostawia?? po ile macie lat?

Gość klsls
mamy po 26 lat.no tak powiedziala ze sie rozstalismy.dzien przed jej wyjazdem,powiedziala tak.zapomnijmy o wszytskich zlych rzeczach,jak za jakis czas sie spotkamy to tak jakbysmy sie dopiero poznali.bo obiecala ze sie spotkamy,

Gość a nie nie i juz
wiesz jak cos sie traci to wtedy czlowiek widzi ile to bylo warte,jak cie naprawde kocha to zeby nie wiem co wroci bo nie bedzie mogla zaponiec skoro twierdzisz ez tak sie kochaliscie

Gość klsls
z mojego uczucia wiem ze jak wrocimy do siebie po takim rozstaniu,to wszytsko bedzie jeszcze piekniej.

Gość klsls
ja to ja tak mocno kocham,ze nie ma chwili zebym o niej nie myslal,non stop i jeszcze do tego w nocy nie moge spac:(

Gość a nie nie i juz
ojeja powiedzila ci :rozstalismy sie?? moze to ta pogoda tak wplywa na ciebie zajmij sie czyms

Gość a nie nie i juz
hmm hmmm :)

Gość klsls
ona wyjechala sobie do jakiegos osrodka leczniczego ale boje sie bo mowila cos ze do siostry pojedzie do inego miasta i wlasnie sie troche boje ze tam moze sie cos wydarzyc-imprezki itd.ja mam tak ze teraz nie moge nawet patrzec na inna a co dopiero zblizyc sie do kogos,myslicie z eona tez tak ma??