Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodaj dodaj

24 lata, 4 facetow na koncie... kochalam tylko jednego

Polecane posty

no coz, z doswiadczen moich i kolezanek wynika, ze faceci sa schematyczni, i czasem jak juz np kolezanka rozmawia z facetem na gg, i sie kloca albo cos, to restza z nas potrafi przewidziec co jej powie :) albo jak sie zachowa w danej sytuacji :) a ze np umawialysmy sie (a bylo nas kilka) z gangsterami, wracalysmy do bylych, wyslalysmy glupie smsy niesmialym prawiczkom (hehe), okazywalo sie, ze nie mozna im ufac w 100% NIGDY, i przede wszystkim - ze nei mozna sie nad nimi litowac - to tak powstaly te zasady :) teraz jak ktoras ma chwile slabosci to inna jej mowi : pamietaj, zasada nr 1 - nie lituj sie nad facetami - i juz jest ok :) wbrew pozorom, az tak glupie te punkty nie sa ;) feministyczny jazgot? nie nazwalabym tak tego. raczej nie oplaca sie traktowac facetow powaznie (oczywiscie z pewnymi wyjatkami ;) )

wiesz to raczej chodzi o to, zeby nie ufac slepo facetowi, nie dac sie wziac na litosc itd a juz naprawde duzo takich sytuacji widzialam, i nigdy zadnej z nas to nie wyszlo na dobre oczywiscie wszystko zalezy, ale generalnie.. to tylko faceci :) nie mozna za duzo wymagac

Gość żadna z nas
a co to, tworzycie takie damskie koło gospodyń, że jedna drugiej pomaga gotować facetów jak obiadki, żeby nie przypalić? Wykruszycie sie powolutku, za 10 lat śaldu nie będzie po tych panieńskich więzach krwi, bo dzieci będą płakać :D

z jedna na pewno nie ;) reszta juz sie wykrusza, bo sobie znalazly "tych jedynych" i zglupialy :O i teraz im sie przypomina zasady, bo glupoty robia :O

To odciąganie "błądzących" koleżanek przypomina nieco próbę wyjścia z nałogu, kiedy pozostali w nim tkwiący zrobią wszystko, żeby się przypadkiem nie udało :) Która z was ostatnia zgasi panieńskie światło zapłaci największy rachunek za prąd bo większość inkasentów to faceci...

z tym swiatlem - dlaczego tak uwazasz? :) rozumiem, co chcesz przez to powiedziec, ale dlaczego?

no wiesz, dla mnie byl idealny, i do tej pory musze obiektywnie przyznac, ze byl najlepszy dla mnie ze wszystkich facetow z jakimi sie spotykalam. to moze zmylic :) zreszta, nie od poczatku wiedzialysmy, ze sa gangsta :O

spokojnie fatalny obraz ojca ma tu co druga kobieta^^

Gość ja mam 29 lat
i....25 facetow na koncie z czego 5 to byly długie związki,niczego nie żałuję

Gość dodaj dodaj
o przepraszam, ja mam bardzo dobry obraz ojca, i szczesliwą rodzinę :) a tez za \"gangsterami \" sie obracalam :P tzn. bardziej mialam towarzystwo z branzy bokserskiej ;) ale poszli w odstawke, bo takiemu nigdy nie wiadomo co do glowy strzeli ;) turquoise - a co do twojego wuefisty, to mysle ze to dobre podłoże, bo ani taki z inteligencją nie przesadza ani nie jest tepym burakiem ;)

dodaj dodaj - rozwalilas mnie z ocena wuefisty :D:D:D

Gość dodaj dodaj
hehe :D :D :D no przynajmniej ja takich znam ;)

Gość ona87
Ja mam prawie 21 lat...i już 3 na koncie ;) Czasem mam wyrzuty sumienia, bo tylko jednego kochałam :P Ale teraz na horyzoncie jawi się 4 Pan.. Taki na poważnie i już z zakochaniem ;)

"z tym swiatlem - dlaczego tak uwazasz? rozumiem, co chcesz przez to powiedziec, ale dlaczego?" Może dlatego, że niezależnie od płci - ci, którzy do ostateczności zwlekają ze zgaszeniem pojedynczego światła potem mają do siebie żal? Patrzą, jak inne/inni od dawna płacą rachunki wspólnie świecąc dwie żarówki naraz i to bez zastosowania ściemniacza? pzdr

ja zaluje, ze az 3 lata sie oplatami dzielilam :O nie chodzi o to, zeby zwlekac jak najdluzej, ale zeby znalezc odpowiednia osobe, a przy tym nie zapominac o SOBIE, a wiekszosc lasek neistety zapomina, ze poza facetem jest jeszcze jakas rzeczywistosc :O

Poza facetem jest oooooogrom rzeczywistości, to prawda... Ale jak to się ma do wakacyjnych planow z Twojego postu?: "ja mam gorszy przebieg 23 lata, spalam tylko z 1. Z kilkoma chodzilam potem, ale krotko, i nie spalam z nimi nawet (teraz zaluje). No ale mam nadzieje, ze w te wakacje zmienie statystyki " To jak to jest? Świecić sama płacąc za dwoje?