Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colombinka

Wszystko byloby super, tylko czemu raczkujacy brzdąc pcha wszystko do buzi.

Polecane posty

Gość colombinka

Gość colombinka
przed chwila o malo nie dostalam zawalu, przysnelam na chwile ze zmeczenia, budze sie i patrze, ze moj maly wymiotuje gumkami do wlosow - nawet nie wiem, ile ich bylo, mam nadzieje, ze wszystko zwrocil, bo bawi sie teraz calkiem wesolo, tylko ja truchleje.

Gość k.u.b.u.s.ia19
o kurcze to miałas horror, skoro nie widac po nim zeby było coś nie tak to chyba jest w porzadku, tylko tzreba uważać na przywszłosc żeby nie skonsumował czegos gorszego...

Gość colombinka
caly czas uwazam, a teraz padlam i zasnelam, maly tez spal, ale obudzil sie i zaczal buszowac, pokoj byl czysty, a to opakowanie z frotkami w szufladzie, kurcze, schowane bylo, ale wyjął. male te froteczki, mysle, ze jesli jakas 1 zostala to pewnie da rade z kupką, uff, serio horror. pilnuje na kazdym kroku, bo ciagle pcha do buzi wszystko co nie trzeba. a ja jestem z nim sama.

Gość k.u.b.u.s.ia19
ja nie mam jeszcze dzieci, ale każdy musi przeżyć swoje, przynajmniej mały dba o to żeby Ci się nie nudziło ;) .. a tak serio to wiadomo że czasami serce zamiera w takich sytuacjach, ale bedzie dobrze.. pozdrów małego;)