Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja050

Możecie mi coś przetłumaczyć??? proszę

Polecane posty

Gość patrycja050
głupi jestes!! on nie jest gejem :P pfff też mi coś

Gość patrycja050
i akurat tak szybko byś przeczytał... ha ha ha...

Cały wywiad?? Chyba ktoś musiałby się bardzo nudzić... Myślałam, że ze dwa pytania będą, ale to za dużo... A po co Ci to w ogóle??

Gość patrycja050
jak Ci się nie chce całego to mozesz przetłumaczyc ile Ci się chce przeciez :P A po co mi to? Tak z ciekawosci :D

Gość Bartek390837639
he,he Tak rzucilem na ten wywiad okiem i najlepsze jest to ze kolega o przemiłym nicku "lubie_się_cwelić" miał sporo racji w swojej wypowiedzi. W tym wywiadzie aktor opowiada m.in. o gejowskich scenach miłosnych i o pluciu na twarz innej aktorki. Niezłe.

Gość patrycja050
no tak, gra geja w Gotowych na wszystko , ale w rzeczywistosci jest hetero! a w ktorym momencie jest o tym pluciu na aktorkę? :D

Gość patrycja050
aha juz znalazłam. no tak, w jednym odcinku musiał splunąć na swoją serialową matkę :P cóz, tak było w scenariuszu, to chyba nie jego wina :P

Gość patrycja050
weź się nie mądruj złociutka :D umiem 3 języki obce, (niemiecki, włoski i trochę francuski) angielskiego uczę się dopiero od roku, więc wiadomo, że dokładnie sobie tego nie przetłumaczę.

Gość Bartek390837639
To taki fragment w moim wolnym tłumaczeniu (pewnie kiepskie bo nie jestem zadnym anglistą) Q: Have you ever picked up a script for "Desperate Housewives" and thought, "Oh my God, I can't believe I have to do that?" Shawn: "Quite a few times actually! There have been a few scenes, like when I had to spit in Marcia Cross's face. I was really nervous about that, I didn't want to do it." Q: Did you have to actually spit in her face? Shawn: "Oh yeah -- take after take. She's really the sweetest woman. She was really cool about it and kept telling me I was holding back, she was really awesome." Pytanie: Czy kiedykolwiek zdarzyło ci się wziąć scenariusz "Gotowych na wszystko" i pomyśleć "o boże, nie mogę uwierzyć ze bedę musiał to zrobić" Shawn [śmiejąc się]: "Tak, i to kilka razy. Było tam kilka takich scen np. kiedy musialem napluć na twarz Marcii Cross. Byłem wtedy nieźle zdenerwowany, Nie chcialem tego robić" Pytanie: Czy naprawdę musiałeś pluć na jej twarz? Shawn: "Tak - i to ujecie po ujęciu. Ona naprawdę jest słodką kobietą. Nie przejmowała się tym wszystkim i cały czas powtarzała żebym się powstrzymywał (?), była naprawdę niesamowita."

Gość patrycja050
dzięki Bartek!:D jakby się komus chciało moze przetłumaczyc resztę;)

Gość patrycja050

Gość patrycja050

Gość głupi tępak nie zna anglika
spierdalaj :O

Gość patrycja050
mam trzy cycki

Gość głupi tępak nie zna anglika
ja znam pięciu anglików , trzech z nich to murzyni, codziennie skajpuję im dicki 😠

Gość cycemnieswędzą
chyba nie jestem specjalistką, ale postaram się przetłumaczyc pewien ciekawy fragment (*oczywiscie nie tłumaczę słowo po słowie, tylko tak zeby brzmiało to sensownie po polsku ;) ) Q: You had to have been shocked by your character's gay storyline. Shawn: "I was. I was a little shocked, but I wasn't really all that worried about it or anything. I was actually really excited they were going to give me that kind of depth in my role. I thought it added a really interesting twist to it." Q: Byłeś zszokowany tym, że postać , którą grasz okaże się gejem? Shawn: Byłem trochę zszokowany, ale tak naprawdę nie zmartwiłem się tym ani nic w tym stylu. Byłem realnie podekscytowany , że oni (scenarzyści?) dążą do swego rodzaju urozmaicenia mojej roli. Myślę, że ten wątek rzeczywiście doda czegoś interesującego i zakręconego do serialu. * Q: Do you have a girlfriend? Shawn: "I do. I've had a girlfriend for two years now." Q: Masz dziewczynę? Shawn: Tak. Mam dziewczynę, jestem z nią od dwóch lat.

Gość patrycja050
dzięki Ci! ładnie to przetłumaczyłas:) i akurat te ciekawe fragmenty hehe:)