Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera30

pytanie o nasza klase.

Polecane posty

Gość wera30

czy ktos moze mnie uswiadomic od kiedy na naszej klasie jest ta opcja,ze ktos widzi,ze odwiedzamy ich profil? mam wrazenie,ze od niedawna,ale wole wiedziec.reguralnie od paru miesiecy wchodzilam na profil swojego bylego narzeczonego.co najlepsze nie mam z nim zadnego kontaktu wiec pewnie uznal mnie za wariatke.taki obciach!

Gość bfd
chyba jakies 2 tyg moze mniej

Gość apen dupen
opcja jest od ajkiegoś tygodnia , a tak w ogle mozesz ja wyłączyc w edycji profilu!!!

Gość to cos taka ciekawska

Gość Ale to
jest od 27 czerwca od godz.6.00.

Gość wera30
dzieki.wazne,ze tylko tyle to trwało. juz ta opcje wylaczylam,ale problem w tym,ze przez ten tydzien i tak widzial jak codzien wchodzilam na jego profil. i po co mi to bylo.teraz pewnie juz sobie wyobraza,ze jestem jakas maniaczka.

Gość dfgdfgdfgdfg
heheh oj ja tez wchodzilam codziennie na pewną osobe - na nową dziewczyne mojego byłego :P i to jeszcze pare razy w ciagu dnia!! no ale wstyd;/

Gość wera30
a ciekawska bylam bo nie moge o nim zapomniec.jestem bez niego nieszczesliwa,a on ma juz nawa dziewczyne i na dodatek jeszcze mnie korcilo bo co pare dni wstawiali sobie nowe fotki,ale koniec z tym.

Gość wera30
na profil jego dziewczyny tez weszlam.na moje szczescie ona tym profilem sie nie zajmowala.nawet fotki nie miala wiec jakos mnie nie kusialo.jakby go aktualizowala to tez pewnie bym codzien wchodzila.