Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estr

PROFESJONALNE TŁUMACZENIA - ANGIELSKI

Polecane posty

Gość Estr

Witam! Chciałem zachęcić do skorzystania z moich usług tłumaczeń. Wykonuję szybkie, profesjonalne i tanie tłumaczenia: *z języka polskiego na język angielski *z języka angielskiego na język polski Jestem studentem filologii angielskiej, posiadam bogate doświadczenie w tłumaczeniu, od 5 lat posiadam międzynarodowy certyfikat University of Cambridge (CAE), pracuję jako lektor języka angielskiego (wszystkie poziomy zaawansowania). Tłumaczę: - CV - LISTY MOTYWACYJNE - STRONY INTERNETOWE - PRACE DYPLOMOWE, MAGISTERSKIE, ZALICZENIOWE - ARTYKUŁY - PRACE O TEMATYCE MEDYCZNEJ, PRAWNICZEJ, EKONOMICZNEJ - REFERATY - INSTRUKCJE OBSŁUGI - KSIĄŻKI - UMOWY - PLIKI DŹWIĘKOWE (TRANSKRYPCJA TEKSTU GRATIS!) Na życzenie mogę przesłać próbki tłumaczeń już zrealizowanych. Tłumaczę z dowolnych formatów, m.in: *.txt, *.rtf, *.doc, *.jpg, *.docx. Cena za 1 stronę (1500 znaków ze spacjami) tekstu źródłowego. W przypadku większych zamówień możliwość negocjacji ceny :) TYLKO U MNIE MOŻLIWE BŁYSKAWICZNE TŁUMACZENIA (do 10 stron) już na następny dzień! Natychmiastowa wycena, bez zawyżania liczby znaków, czytelnie i uczciwie (przykładowa wycena - patrz zdjęcie) Teksty źródłowe do wyceny i pytania proszę wysyłać na adres email: michal.wilk@gmail.com lub dzwonić na nr +48 694 202 707, GG: 1596319 Zapewniam wysoką jakość świadczonych usług i krótki termin realizacji! http://allegro.pl/item392286159_profesjonalne_tlumaczenia_na_jutro_angielski.html

Gość Estr
zapomnialem dodac cene: 8,5 zł za strone (1500 znaków ze spacjami)

Gość ESTR
a jakie to rzeczy WYMAGAJA tlumaczenia uwierzytelnionego z napisanych przeze mnie powyżej? Nic nie piszę o tłumaczeniu przysięgłym, bo takiej usługi nie świadczę. Wielokrotnie tłumaczyłem różnego rodzaju umowy do celów prywatnych przedsiębiorców.

Gość dalakakak
8,5 zł za stronę? Chłopie, jak ci się to w ogóle opłaca??????

Gość urzedniczka Kasia
ze skarbowka sie rozliczasz,mam nadzieje

Gość żenada tylko rynek psuje

Gość ooo Boooooooożżżeeeeeee
Wiesz co, chłopie, żeby na kafe się ogłaszać, to już żenada :O

Gość fgvbgvrgreq
no ja nie chcialabym zeby ktos mi przetlumaczyl 10 stron w jeden dzien.....

Gość ooo Boooooooożżżeeeeeee
chyba że z kotkiem, ale za 8 zeta... :O

Gość chyba żart
Instrukcje obsługi musi tłumaczyć inżynier albo technik. Jak nie wiesz co tłumaczysz to choćbyś miał 10 certyfikatów to nie zrobisz tego dobrze Potem mamy jakieś dziwolągi napisane koszmarną polszczyzną, w ktorych własciwie nie wiadomo o co chodzi.

Gość to nie żart ja go znam
to po prostu wstyd :O

Gość gość
Jeśli o tłumaczenie języka angielskiego chodzi to polecam to biuro http://tanie-tlumaczenia.pl/ jest bardzo tanie i rzetelne. Tłumaczyłam tak kilka razy dokumenty i jestem zadowolona.

Gość carolline19
Jeżeli chodzi o tłumaczenia to ja korzystałam z tłumaczeń biurotlumaczen.firmy.net, ponieważ wybór języków jest bardzo duży, jakość usług na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm.