Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raduś

Jechać czy nie?

Polecane posty

w sumie mi sie tez tak spieszylo ale ja akurat z kobietami sypialam a na faceta czekalam;p po prostu taka kuracja zastepcza;]

Ja też przezyłam swój "pierwszy raz" z osobą, którą kochałam i nadal kocham. Może mam inne poglady, ale dla mnie nie istnieje seks bez miłosci i najmniej się wstydzę przed osoba, którą kocham :). Uzyj gumki, żebyś jakiegoś prezentu gratis nie dostał w postaci syfa :P

Gość Raduś
Ta, jestem żałosny :D na pewno mnie znasz, żeby mnie w ten sposób określać ;] już widzę jak Ci starsi są mądrzejsi :D

aramanda - no ja wlasnie identycznie przed moim facetem sie nie wstydzilam bo go kocham, a ze mi sie do seksu spieszylo to z kobitkami sie bawilam, bo z kolei kobiet sie nie nigdy nie wstydzilam

Gość El Mariachi
A my pierwszy raz przeżywamy z osobami często przypadkowymi i cholernie dobrze nam z tym :classic_cool:

Gość ona87
Nie, nie dlatego. Po prostu jego wypowiedzi, tok myślenia, "wciskanie kitu rodzicom" :|.

ona87 - ale takie rzeczy akurat od wieku nie zaleza;p

Gość Raduś
Słyszałem wiele razy, że prawiczek jest fajny, bo może dac siebie swojej miłości, itd. U mnie na miłość się nie zbiera, więc nie chcę czekać ;/ a po za tym, wątpię, że znajdę sobię miłość-dziewicę. Zresztą dla mnie to nie ma znaczenia, przeszłość to przeszłość i nie ma po co wypominać dziewczynie, że oddała się innemu.

radus jest mlody duchem a wy sie go czepiacie;p ja rozumiem jak facet ma 40 lat i jest wlasnie taki mlody duchem to jest sie o co czepiac teoretycznie ale radusia mi tu zostawcie bo on mi mnie przypomina;p

Gość Raduś
No a co mam rodzicom powiedzieć? Że jadę na seks do nieznajomej, starszej kobiety, którą poznałem w necie? :D Nie rozśmieszaj mnie. Więc trzeba im coś powiedzieć. Odezwała się kolejna dorosła romantyczka, która wie najlepiej ;/

Gość Raduś
Za pół roku kończę 20 lat, więc kiedy mam szaleć i ryzykować jak nie teraz? ;p

no ja bym powiedziala mamie, ze jade na seks do nieznajomego, ona by sie mnie zapytala czy biore tabletki i mysle ze tak by to wygladalo, masz po prostu rodzicow takich, wiec nie pisz tak jakby to bylo oczywiste;p

Gość Raduś
Ja mam wyrozumialych rodziców i w ogóle, ale takie wyznanie jest jednak zbyt odważne ;p

Gość ona87
Do romantyczki mi baaardzo daleko :) A mamie powiedz po prostu, że wyjeżdżasz i po sprawie.

no ok nie ze na seks, ale ze do kobiety sami sie domysla przeciez po co

Gość Raduś
A Co tak nagle zmieniłaś nastawienie do mnie? ;p

Gość Raduś
Wolę nie mówić, bo zaczną się pytania, jakieś gadki i w ogóle ;/ wolę powiedzieć, że jadę do kolegi ze studiów ;D

no mnie tez wkurzaly te pytania czy tabletki biore^^

Gość ona87
No to chcesz być dorosły, czy nie? Jeśli nie, to dalej sciemniaj, że do kolegi :)

jezusie a po co sie do doroslosci spieszyc ło matko^^

Gość Raduś
O zmienieniu nastawienia była do on87, tylko że wcisnęłaś się ze swoim postem zanim zdążyłem wysłać swój :P

Gość Raduś
Nie chcę być dorosły, zreszta nie uważam się za takiego ;)

Gość ona87
mrau - bo odpowiedzialny seks wiąże się z dorosłością, a w każdym bądź razie z dojrzałością. Ja nic Raduś do Ciebie nie mam, oprócz tego, że rozbawiło mnie parę Twoich zdań :>

kocham takie bezsensowne rozmowy takie jak ta^^

Gość Raduś
To mam czekać aż będę w pełni dojrzały? ;] Co powiesz w takim razie o 15-letnich gówniarzach? Ja mam prawie 20 lat :D wydaje mi się, że to odpowiedni moment ;)

Gość ona87
No jak najbardziej odpowiedni, ja poszłam do łóżka w wieku 16 lat, ale to była moja największa jak do tej pory miłość... Byliśmy razem 5 lat.

Gość Raduś
I Ty mnie uczysz o dorosłości :]