Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macham ciupaską

Wszyscy ktorzy chodza do koscilioła

Polecane posty

Gość macham ciupaską

to ograniczeni dewoci🖐️

Gość
zgadzam się 🖐️

Gość macham ciupaską
🖐️

Gość całkowicie czarny kot
serio?

w takim razie jestem ograniczoną dewotką :o

Gość Sratatatata
Hmmm cos w tym jest :P Ja juz dobre parych lat nie bylam w kosciele :D Ale moj Romeo jest zapalonym katolikiem i caly czas steka zebym zabrala sie z nim na msze :P Ale co to to nie hehe :D

Gość
Sratatatata nie daj się 🖐️ jak jest takim zapalonym katolikiem, to nie uprawiacie seksu?

Gość palimy kota
nie daj mu - daj psu

Gość mokkakawaś
piernołem :-)

to najwieksza sekta swiata, a cwele kładą na tace, na kolęde, na radio, na tv.... w topicu o jezusie napisałam kilka słow prawdy to usunęli... boją sie spojrzec prawdzie w oczy...

Gość
to Ty się boisz prawdy - pewnie gardzisz naszą wiarą i myślisz że jesteś kobietą wyemancypowaną, panią swojego losu... a naprawdę z prochu powstałaś i w proch się obrócisz

Gość zal mi katolikow
skoro postałas z prochu to pewnie masz proch we łbie i współczuje ci

Gość
ale mi dokopałaś, jejciu :(

i tak to wyglada lewacka tolerancja i pluralizm. i tak od juz 120 lat.

wszyscy jestescie chorzy ..poddaliscie się praniu mózgów i teraz sami nie wiecie tak naprawde " kta wam dup*** usrał"...szok !!! ale kiedys bedxziecie odpokutowywac za waszą bezmyslność... to wszystko obróci sie przeciw wam !!! a wiara to nie tylko KOŚCIÓL I PIENIĄDZE4 ktore jak mowice dajemy na tace...owszem dajemy , zeby wspomóc parafie...dac na prąd ogrzewanie ..zeby Ci ktorzy zbkląsdzili mogli znaleźc miejsce w kosciele ..w domu Bozym na ziemi . i nie mozecie ograniczyc wiary do księzy bo to tylko ludzie i tez popełniaja błędy .

Gość na 1000000
masz najebane w dupie anielisko z odpustu :o🖐️

Gość damiankaaaa
Chodzę do Kościoła i chodzić będę. A im bardziej Kościół jest atakowany tym chętniej chodzę :)

Gość
dlaczego nie potraficie rozmawiać bez wulgaryzmów? akceptujecie mniejszości seksualne, zaakceptujcie również katolików takimi, jakimi są - czy to takie trudne?

czy ten swiat stworzylismy sobie sami? czy stworzyl go nam Stworca? a moze swiat urzadzili Marks, Engels i Lenin?

Gość fantasssssssie
gdyby katolicy nie narzucali swojego zdania innym ludziom to bylo by ok!

ale nie narzucaja , przeciez nie przychodza do nas do domu by nas sila nawracac. ani sila od nas pieniedzy nie wyciagaja. wymagaja bysmy dekalog przestrzegali.

Gość
wyobraź sobie że nie narzucają :o nie zmuszam nikogo do wyznawania mojej wiary, nie agituję w pracy ani wśród znajomych, mam prywatne poglądy, których się nie wstydzę - to wszystko

Dajcie spokoj i tak sie nie przegadacie kazdy ma inne zdanie na ten temat i nie powinno nikimu przeszkadzac to w jaki sposob ktos mysli. jedni chodza, inni nie czuja potrzeby . Ja wierze w Boga , a kosciol jest dla mnie obcy ( mowia ze to dom Bozy) Bog jest wszedzie i niewazne gdzie jestes on tez tam jest. Poza tym kazdy sie moze modlic na swoj sposob gdzie chce. A ten kto nie chodzi do kosciola nie placi za ogrzewanie i prad , bo z tego nie kozysta i koniec.

Gość fantasssssssie
do domu nie chodza ale wszyscy moi znajomi to katolicy i co powiem co im sie nie spodoba to zaraz klotnie bo ja mysle inaczej niz oni dlategoo mnie obrzydza cala ta wiara i zacofanie !

nie tylko katolicy sie kloca:) bez przesady. kloca sie wszyscy ludzie:) Co ma do tego katolizm?

Gość Jarek.84.
katolicy sa bardziej zacofani i nie przyjmuja w ogole nowosci ! sztywniaki o ciasnych poglądach to wlasnie mysle o katolach i kropka

Juz sam tytul swiadczy o autorze topicku :O Nikt Was nie zmusza do chodzenia, więc ocb... :o Pozatym nie trzeba chodzic do Kosciola, by być Katolikiem, lecz niepraktukującym, wtedy juz nie jest "ograniczonym dewotem" :o?