Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nadziei

jesli tak wyglada zycie, to ja pier... je

Polecane posty

Gość bez nadziei

Co za debil splodzil ten swiat?? Czemu jestesmy na tym swiecie? Czemu ja jestem takim nieudacznikiem i ranie innych z podowu mojej nerwicy :( Czemu placz nie moze sie skonczyc??

Gość bez nadziei
jak mozna zapomniec o bolu? Jak mozna wierzyc,ze bedzie jeszcze jakas nadzieja? Czemuz kurwa jest tyle ludzi szczesliwych, a ja tu siedze sama i placze nad swoim durnowatym losem, no wiem durnowata jestem :(

Gość bez nadziei
I czemu ja tu pisze, naiwnie sadząc, ze mi to pomoze,wylewajac swoje emocje na durnowaty ekran, myslac,ze ktos mi da sensowna odpowiedz na te moje wypociny.

Gość bez nadziei
Ja lecze sie od 7 lat, biore psychotropy (juz prawie wszystkie wybralam jakie sa na rynku) i chodze do psychologa, ale dzis juz przeszlam sama siebie, niszcze wlasne zycie i mojej rodzinie. Teraz siedze placzac jak bobr,a w pokoju obok mama placze jak bobr, nie odzywajac sie do mnie. Kurwa co za zycie :O

Gość bez nadziei
Przynajmniej nikt tu nie zaglada i moge pisac, co chce, jedyne pocieszenie............ live is so fucking brutal, so give me the chance to be in heaven.....

Gość bez nadziei
kurwa czyzby kazdy dzis byl szczesliwy??? No tak sobota wieczor, tylko ja wylewam potok na klawiature :O

Gość oleenka234
no zycie jest powalone na maxa dla nas nerwicowcow

Gość bez nadziei
a podszywacza za ta nimfomanie powiesilabym za kutka albo cyce w zaleznosci od plci :P

Gość bez nadziei
jeszcze reklam mi brakuje na forum :O