Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka z warszawyyyyyy

POMOZCIE MI SZYBKO !! NIE WIEM CO ROBIC

Polecane posty

sluchajcie - dzis kumpel mojego chlopaka ma urodziny .. robi impreze w dyskotece ... dyskoteka jest 22 km ode mnie i ja nie mam jak jechgac a moj chlopak ma !! i nie moze zalatwic mi transportu ;/ od godziny szukamy i nic ;/ moj chlopak chce jechac a ja mu nie kaze !! no nie ma szans ;/ boje sie ;/ ze sie zachla ;/ ze zdradzi ;/ ufam mu ale nie ufam laskom ;/ dziewuchy sa gorsze niz chlopacy ;/ kolega mojego chlopaka jest taki ze lubi pic i moj chlopak jak z nim jest to sobie popija;/ moj chlopak powiedzial ze nie bedzie duzo pil ale .. nieraz tak obiecywal ;/ no boje se bo nieraz mnie zawiodl z % ;( ja jestem strasznie nieufna;/ poza tym co to znacyz ze jedzie beze mnie ;/ wiem ze to kumpla urodziny ale nie ;/ moze go przeprosic;/ czy dobrze robie? juz sie klocimy ;((

Gość przede wszystkim to
dorosnąć musisz. a temu związkowi nie wróżę zbyt długiej przyszłości.

komu obciągnąć za transport?

Gość SSRRUMMMMMMMMM
A JAK TY BYS SIE CZULA W ODWROTNEJ SYTUACJI???

ktos sie pode mnie podszywa ;/ oni ida teraz na 19 do niego do domu pic a o 22 na impreze .. to przeciez moze tylko pic a na impreze nie musi nie ;/ przynajmniej ja tak zrobilam juz 3 rayz bo chlopak mi nie kazal jechac na disco ;/ to poszlam tylko do domu na picie a pozniej do siebie do domu ;/ jak sie ma kogos to albo razem sie idzie albo samemu nie :( zostalam 2 razy zdradzona przez bylego .. wiec sorek ale stad moja nieufnosc :(

SSRRUMMMMMMMMM - bylam w odwrotnej sytuacji az 2 razy ;; i nie marudzlam ...kolezanki zrozumialy ....

komu zrobić dobrze ? za darmoo !!

Gość przede wszystkim to
właśnie. postaw się na jego miejscu. jak Ty byś postąpiła bedac w jego sytuacji w jakiej go stawiasz. i co to za kazanie: zrob to, zrob tamto. Jezu dzieci

Gość SSRRUMMMMMMMMM
HMM WIESZC CO DZIWNI JESTESCIE ,MNIE TEZ EX ZDRADZIL ALE NIE ZABRANIAM NICZEGO MOJEMU FACETOWI DZIWNE ZE ON CI ZABRONIL WIESZ W ZWIAZKU WAZNE JEST ZAUFANIE, WIADOMO ZE NIE 100 % ALE JAKIES MUSI BYC, A TU NIE WIDZE ZADNEGO

Gość gdadafd
znajdz transport i jedz tam ,22 km to nie tak duzo wymyslisz cos, i bedziesz spokojna albo sobie znajdz takiego chlopaka ktory bedzie wolal twoje towarzystwo niz kumpli moze ten brak transportu to pretekst bo on chce bez ciebie zachlac pale? swoja droga tez sie obudziliscie na pol godziny przed biba

Gość SSRRUMMMMMMMMM
ALE SKORO ON TOBIE ZABRONIL I TO AZ 2 RAZY TO TY JEMU TEZ A CO TAM:D

ufam mu ale juz nieraz sie przejechalam na nim przez % :( mial malo pic a pil duzo ;/ ze go wynosili ;/ i sie tlumacyzl tym ze tak jakos wyszlo ;( boje sie no :( nie chce zeby tam jechal ;/

SSRRUMMMMMMMMM - no dokladnie ;D gdadafd - nie mam od kogo :(( bo to bylo tak ze on mial miec urodziny tylko w domu dla kumpli a nagle wpadl na p[omysl ze ciag dalszy imprezy w dysce ;/ eh :(

Gość SSRRUMMMMMMMMM
A TEZ CI POWIEM ZE DZIWNY TWOJ FACET BO SKORO RAZEM MIELISCIE ISC A ON TYLKO DLA SIEBIE MA TRANSPORT;/ TROCHE MALO PARTNERSKI TEN ZWIAZEK

Gość mniaaaam
powiedz mu że idziesz na inna dyskoteke na którą masz transport i że będziesz mało pić.jak ci ufa, ale nie ufa chłopakom to pójdzie z toba na disco albo stanie na chuju i załatwi transport:D

Gość DzidziaaaaAAAAAAAAAA
Powiedz, że dzisiaj jest sobota i skoro nie ma transportu to idziesz na sobotnią imprezę z kumpelami :D

Gość SSRRUMMMMMMMMM
A ZRESZTA SKORO TO IKOLEGA ROBI URODZINY TO ON POWINIEN ZALATWIC TRANSPORT DLA WSZYTSKICH !!! jAK BY MI KUMPELA POWIEDZIALA ZE ROBI URODZINY GDZIES TAM DALEJ I ZE MA TRANSPORT TYLKO DLA MNIE A NIE MA DLA CHLOPAKA A WCZESNIEJ JUZ NAS OBOJE ZAPROSILA TO JA BYM WOGOLE NIE POSZLA, BO TAK SIE NIE ROBI

SSRRUMMMMMMMMM - no wlasnie :( ma tylko dla siebie ;/ moj brat mowi ze co to za chlopak ;/ ze albo idziemy razem albo wcale ;/ dlatego powiem ze ma nie isc a jak pojdzie to ... zle to sie skonczy :((( bede wiedziala ze kolega wazniejszy ;/ mniaaaam ,DzidziaaaaAAAAAAAAAA - boje sie ze w tej wyjatkowej sytuacji mi tez pozwoli :( a ja niee chce zeby on szedl ;(

ILE MASZ LAT? 16?

SSRRUMMMMMMMMM - tzn.to bylo tak ... on zaprosil na urodziny tylko koelgow ;| a zaden kolega nie ma dziewczyny ,tylko moj chlopak ma mnie ;/ i on dla kolegow ma transport ;/ a moj chlopak nie ma skad dla mnie zalatwic;/ to wgm nie nie powinien jechac;/ jak moja kumpela robila urdozoiny na dysce to zaprosila mnie z chlopalkiem i byl transport ale moj chlopak mial kaprys zeby nie isc bo nie lubi kumpeli ;. i ja tez nie poszlaml

DzidziaaaaAAAAAAAAAA - 20 ale ja zle robie czy om??..

Ja bym nie puściła swojego faceta gdybym wiedziaął, że jego kumple nie maja lasek...wiesz co tam będzie się działo? lepiej nie będę Cię dołowała :/

Nie dziwie Ci się :/ Beznadziejnie postepuje jeżeli idzie sam Zachowuje się jak jakiś dupek!

DzidziaaaaAAAAAAAAAA - no wiec wlasnie :( a on sie mnie dziwi eh :( przeciez wiadomo jak chlopacy sie zachowuja po % ;/ i jeszcze moj chlopak zaczyna mi gadac ze zadna inna go nie interesuje ,ze tylko ja sie licze :( mowi tak zeby mnie udobruchac eh :(( nie puszcze go ;/ zobaczymy co zrobi bo czuje ze pojedzie beze mnie :(

Z drugiej jednak strony nie możesz mu mówić: Albo ja albo Twój przyjaciel :/ Powiedz mu, że czujesz się beznadziejne i że z tego wynika, że mu nie zależy. Skoro tak to powiedz mu, żeby szedł i że życzysz mu udanej zabawy. Powiedz, że skoro on idzie bez Ciebie to też nie masz zamiaru spędzać sama boboty i masz zamiar dobrze się bawić na imprezie z kumpelami.

Albo powiedz, że jak on Ci zabraniał to nie robiłaś problemu i nie szłaś. Skoro tak się zachowuje to o czymś to świadczy. Niech idzie Frajer! Po imprezie milcz przez 3 dni! miej honor. Później przyjdzie w łaske do Ciebie

DzidziaaaaAAAAAAAAAA - jak powie mi ze jedzie to tak tez zrobie :( i nie odezwe sie do niego i bede chlodna i nie bede miala czasu dla niego :( tylko ze przez cala sobote bede miala glupie mysli co tam sie dzieje na imprezie ;((

DzidziaaaaAAAAAAAAAA - no wlasnie :( jak on mi nie kazal to nie szlam :( bo wiedzialam ze bez niego to nie powinnam :(( w sumie to gdy byla normalna impreza to mi kazal isc bo on nie szedl bo byl mecz .. to poszlam ale mowilam ,,moge nie isc?''a on na to ,,idz idz'' i poszlam .. pozniej na imprezie patrze - moj chlopak przyjechal .. jak sie okazalo przyjechal mnie sprawdzac ... ;|

Będziesz miała, ale stresowanie się tym nic Ci nie da :/ Szkoda nerwów. Pokaż klasę!

DzidziaaaaAAAAAAAAAA - no tak najwyzej zrobie :( przynajmniej sie postaram eh :( ale pewne jest jedno - nie odezwe sie do niego :((