Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ielonaherbatkaaaa

czy pijac zielona herbate

Polecane posty

Gość ielonaherbatkaaaa

np 3 kubki dziennie moge choc czesciowo zlikwidowac lub zmniejsyc celulitis????

Gość Bertka
Tak, pij dużo, coć maksymalnie 3 filiżanki herbaty zielonej dziennie. Jestem z zawodu dietetykiem, a picie zielonej herbaty bezwzględnie pomaga w walce z nadwagą i cellulitem...Dlatego pij ją Ale do godziny 20, i maksymalnie 3 razy dziennie...

Gość dzej zi
Zielona herbate warto pic, ale na cellulit raczej Ci nie pomoze...

Gość mnie sie wręcz pogorszyl nieco
i nie zuwazylam by zbijala cellulit :(, tak samo jest z czerwoną, rzadnych rezultatów...

dziewczyny, ale sama herbata raczej nie pomoże... ja też ostatnio kupiłam czerwoną z miłorzębem (on pomaga przy cellulitisie), ale oprócz tego ćwiczę, piję dużo wody, biorę naprzemienne ciepło-zimne prysznice, robie peeling z kawy i wcieram balsam. Mam zamiar jeszcze masować się olejkami eterycznymi, które też pomagają :)

oo imbirowa;)) a co do tematu, to wydaje mi sie, ze wlasnie bardziej zadziala czerowna herbata (przyspiesza spalanie tkanki tluszczowej i przemiane materii). A poza tym pozwole sobie wkleic link z cwiczeniami - to chyba najbardziej skuteczny sposob, moze ktos sie skusi;) ja raczej nie mialam tego typu klopotow, ale po jakis 3 tyg cwiczenia co dwa dni pozbylam sie calkowicie cellulitu:) pozdrawiam http://www.naturalne-kosmetyki.net/cwiczenia-odchudzajace.html