Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jika

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość jika

Nieregularną miesiączke mam odkąd pamiętam. w pazdzierniku 2007 lekarz przepisal mi luteine gdyz nie miesiaczkowalam od 4 miesiecy. Okres pojawil sie, i bylo ok przez kilka miesiecy...odstawialam tabletki,@ byla przez marzec i kwiecien, w maju sie nie pojawil;/...znowu siegnelam po luteine, bralam tak jak zawsze po 3 tabletki przez 5 dni ale do tej pory miesiaczki nie mam...za to zauwazylam ze mam wiekszy i twardszy brzuch;( czy to moze byc ciaza?? dodam ze nie uprawialam seksu tylko piescilam sie z chlopakiem w polowie maja. prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Poświęc 10 zl na test ciążowy to sie dowiesz...

Gość proszę bardzo
Patrzyłam w kryształową kule ale nic nie zobaczyłam. Testów u was nie sprzedają?

Gość kubusioVVaaaa
To podbrzusze w pierwszych tygodniach ciazy twardnieje?

Gość jika
test bede mogla kupic dopiero w pon a chcialabym znac wasze opinie...wlasnie nie wiem czy podbrzusze twardnieje...nigdy w ciazy nie bylam wiec pytam...

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A to aptek nie ma? Supermarketów tez nie? Dziewczyno od maja z domu nie wychodzialaś...? My naprawde nie wiemy czy Ty jesteś w ciązy, bo niby skąd... A objawy każda ciężarna ma inne... Ale o tym że podbrzusze twardnieje to nie slyszalam... Bynajmniej chyba nie powinno...

Gość proszę bardzo
a to pieszczenie mogło się skończyć przeniesieniem nasienia do pochwy? Jeśli nie, to raczej od samych pieszczot dzieci nie ma :-) Macica twardnieje około 3-4 miesiąca, ale przez powłoki brzuszne racezj trudno to wyczuć. Musiałabys byc wyjatkowo chuda, zeby to wyczuć. Póki co podam ci "babciny sposób" na sprawdzenie tak czy nie. Paznokciem dość delikatnie zrób kreskę na odcinku miedzy szyją a biustem. Tak przejedź z góry na dół. Nie za mocno, ale żebys czuła, ze to paznokciem zrobiłaś. Za chwile spójrz w lusterko czy masz czerwona kreskę. Jeśli nie - śpij spokojnie :-)

Gość jika
od maja nie myslalam ze to ciaza bo wczesniej juz mialam brak miesiaczki...spoko dzieki za pomoc

Gość SanSan
jezeli masz az takie duze problemy z miesiaczkowaniem to sadze ze masz i problemy z owulacja - jezeli chcesz zajsc w ciaze warto zaczac sie leczyc i to nie luteina bynajmniej ciagle ja tez kiedys na wywolanie bralam luteine ale z tego co pamietam bralam ja dluzej niz Ty i iles tam dni pozniej dostalam jednak okres w pierwszych tyg ciazy brzuch nie robi sie twardy ani wiekszy jedynie test, albo wizyta u gina, ja mysle ze ciaza jest wykluczona, masz za duze problemy z cyklem, kto wie czy wogole masz owulacje! radze zaczac sie leczyc u dobrego gina

Gość jika
Dziekuje za odp:) no to chyba faktycznie znowu czas zmienic ginekologa...