Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forevergirl

Sukienka na wesele z dluzszym rekawem

Polecane posty

poszukuje sukienki na wesele z dlugim rekawem , moze ktoraś coś takiego widziala , bardzo prosze o linki , ja zbtnio nic ciekawego nie widzialam na allegro ale moze ktoras z Was ma troche czasu i checi , z gory bardzo dziekuje za wszystkie propozycje

Gość edelheit
a czemu z długim? lato jest... blizny masz czy co?

Gość ddddddddddddddddgfhfh
forevergirl a co Ci sie stało ? ja mam prawa reke w bliznach po oparzeniu i też czasami musze sie niezle nakombinować latem :/ hmm a może kupisz sobie sukienke , a do tego jakieś sliczne bolerko ?

Gość halinaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.silhouettes.com/Parent/Dresses+dresses/Wrap+Dress/D-3100/P-504410x/code=macs/SL8NXTG&cm_ven=NexTag&cm_cat=Dresses-Dresses&cm_pla=W%20_Wrap_Dress_4X-6X&cm_ite=5046064XBA&srccode=cii_9324560&cpncode=07-62749820-2

dluga historia , ja mialam wypadek samochodowy nie chce sie w to zaglębiać bo nie ma w czym:) dziekuje za wszytskie propozycje a moze ktos na allegro znalazl coś ciekawego ? bede wdzieczna:)

Gość lolitka ja to wiem
Moim zdaniem najlepiej będzie sukienka z bolerkiem:) przeglądałam allegro i tam nie ma kompletnie nic (jak powyżej) ! ciężko znaleźć elegancka sukienkę z długim rękawem... kup sobie śliczna sukienke o jakiej marzysz i dowolne bolerko, znajdziesz je wszędzie w dowolnych kolorach przykładowo: http://www.allegro.pl/item388180117_bolerko_satynowe_wesele.html#photo

dzieki dziewczyny za wszytskie rady napewno skorzystam , opcja z bolerkiem jest chyba jedyna rozsądna