Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.R

jak zinterpretujecie te slowa?

Polecane posty

Gość A.R

bo wszak mozna roznie je rozumiec, zalezy kto w jakim stanie duchowym jest... W głowie mi siedzisz wciąż, o tobie myślę dzień i noc, czy tego chce czy nie. To co się mogo stać, już teraz nie połączy nas. Więc nigdy więcej nie tańcz ze mną Ten taniec innej dziś daj. Nigdy więcej nie tańcz ze mną już cię za dobrze znam. Serce za głupie jest nie słucham już jego prawd, oszukało mnie. Znów muszę przez to przejść, wiem dobrze że za swoje mam. Więc nigdy więcej nie tańcz ze mną Ten taniec innej dziś daj. Nigdy więcej nie tańcz ze mną już cię za dobrze znam. Więc nigdy więcej nie tańcz ze mną Ten taniec innej dziś daj. Nigdy więcej nie tańcz ze mną już cię za dobrze znam. Więc nigdy więcej nie tańcz ze mną Ten taniec innej dziś daj. Nigdy więcej nie tańcz ze mną już cię za dobrze znam

Gość A.R
czyli on sie broni. broni sie.. okazania uczuc? wywnetrznienia sie? zranienia? osmieszenia?

Gość Sentymentalny głupek
ogólnie brzmi jak to co niedawno powiedzialem ...

Gość A.R
ja to odebralam w ten sposob, ze byl zakochany, ale mu przeszlo po wiekszym poznaniu mnie... nie wiem. Wy troszke inne swiatlo daliscie na sprawe

Uwielbiam tą piosenką tzn znam Twoje gierki,chociaż mi serce wali ,gdy podchodzisz do mnie,udaje ze mam Cie w dupie, już sie nie nabiore na Twoje słowa -możesz sie ..... z innymi:classic_cool:

Gość A.R
czyli ze on cos ukrywa. hmm. naprawde tak tego nie odbieralam. w zupelnie inny sposob.

Gość scuba
No kurwunia..hahah masz inicjały jak ja :-) w morde!

Gość A.R
to nie moje inicjaly :P to polaczone imiona.. :P wiem, wiem, po bandzie :P

Gość A.R
przeslal, nie przeslal. po prostu jakos tak wyszlo w czasie rozmowy. Tak jakos specjalne to to nie bylo. Albo to bylo takie ukrtye ;) bo on niesmialy czlek ;)

Gość A.R
o Casanovie? nieee...

Gość A.R
ja sie nie ciesze. po prostu staram sie czlowieka rozszyfrowac. pierwszy raz trafilam na takiego "przeciwnika"!

Gość A.R
złośliwa i justyna... no wasze interpretacje sie troche mijają ;) a ciekawe co on mial na mysli. moze nic, moze po prostu mi ja wyslal. tak sobie.

Gość A.R
hehe :D taaa, juz puszczam :D hehe no nie jego slowa.. dzisiaj w ogole mam nostalgiczny nastroj. i tak sie zastanawialam nad tym wszystkim. oboje sami, oboje w odpowiednim wieku (jesli takowy jest), oboje w jakis sposob zainteresowani soba... i badz tu madrym :O

Gość A.R
ogolnie to ten fragment najbardziej zaprzata mi glowe: To co się mogo stać, już teraz nie połączy nas. Więc nigdy więcej nie tańcz ze mną Ten taniec innej dziś daj. Nigdy więcej nie tańcz ze mną już cię za dobrze znam. Serce za głupie jest nie słucham już jego prawd, oszukało mnie.

Gość A.R
nie moze byc mowy o rozstaniu, bo tam nawet zwiazku nie bylo!

Gość A.R
echhhhh

Gość A.R
poczytam sobie zaraz Twoj temat ;) a jesli chodzi o ostatnia wypowiedz to chyba jednak nie o to chodzi... moze sie myle

Gość kwasss
Hmmm , moim zdaniem to znaczy- mimo tego, że coś do mnie czuję, nic z tego nie będzie. Już Cie poznałam i wiecej się nic nie zdarzy, znowu się na kimś zawiodlam, a Ty bajeruj sobie inne.

Gość A.R
no wlasnie tez to w ten sposob odebralam... ale tu zostalo rzucone inne swiatlo na ten tekst ;)

Gość challenger
w/g mnie to laska poznaje faceta, który zdaje się być tym wymarzonym, odpowiednim, o nim marzyła we śnie i stał się Cud, FACET POJAWIŁ SIĘ naprawdę....w realnym świecie zaczarował ją, zakochała się NAPRAWDĘ, wiązała jakieś nadzieje, spędziła z nim noc....a potem facet się zmył, bez słowa....i biedna dziewczyna , nie ma wyjścia, musi o nim zapomnieć ,bo zdała sobie sprawę że to pomyłka, totalna klęska...facet potraktował ją jak reklamówkę z marketu, jednorazówkę...

Gość mysle ze dziewczyna
poszla po rozum do glowy. kazala romantycznemu sercu zamilknac, zeby glowa od tanca odpoczela i blednik wraz z mozgiem zaczal pracowac:D wtedy i oczy sie otwieraja i zamiast ksiecia widzi lowelasacoto z kazda i byle gdzie, nawet w c:D moja interpretacja

Gość A.R
challenger a skad taka interpetacja ze on ja wykorzystal? mysle ze dziewczyna hmm...

Gość mysle ze dziewczyna
co znaczy hm...? sie nie podoba, to skrytkuj:D hm...nic mi nie mowi

Gość A.R
hehe nie,nie tu nie chodzilo mi o krytyke ;) bo jestes kolejna osoba, ktora odbiera teskt piosenki w ten sam sposob.. czyli moze on tez? chociaz... on jesli chodzi o takie sprawy odbiega od standardow i moze wlasnie myslal o czyms innym ;) gosciu na dodatek niedzielny!! ladnie to tak sie wyrazac? i co znaczy "scieram sie na romantyzm" :O

Gość mysle ze dziewczyna
W głowie mi siedzisz wciąż, o tobie myślę dzień i noc, czy tego chce czy nie. ona o nim mysli- tak???? To co się mogo stać, już teraz nie połączy nas znaczy, ze milosci , ja rozumiem tu slowo sex, nie bedzie Więc nigdy więcej nie tańcz ze mną Ten taniec innej dziś daj. wiec, daj mi spokoj, idz do innej....