Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenn

czy to wypada zeby chlopak dal dziewczynie pierscionek zareczynowy z cyrkoniami?

Polecane posty

Gość carmenn

z bialego zlota ale z cyrkoniami?

Gość A czemu mialoby nie wypadac

Gość Arbuzowa pestka
pewnie ze tak ja taki chce

Gość carmenn
bo zawsz wszycy mowia ze taki pierscionek powinien byc choc z malutkim diamencikiem np. wiec pytam poprpstu bo ja mojemu chlopakowi powiedzialam ze niewazny jaki pierscionek wazny ze od serca. bo cos wypytywal ostatnio

Gość Więc nie rozumiem po co pytasz
Pytasz czy dobrze zrobilas ze nie zażądałaś brylantu? Chryste....

i dobrze mu powiedzialas - nie musi byc ze zlota,bo nie kazdy nosi zloto , niektorzy wola biale zloto inni po prostu srebro - pierscionek to gest

Gość pierscionek z cyrkonią
dobry jest na urodziny. zareczynowy powinien być z brylantem. chyba ze kogos nie stać. jezeli stać go, to niech kupi z brylantem

przyjmuje sie taki jaki da :) bo to z serca.pamietam jak moja kumpela dostala piekny pierscionek z bialego zlota,chyba z cyrkonia,pewna nie jestem bo na tych kamykach sie nie znam,i bardzo byla zła no bo uwazala ze kazdy kto go zobaczy pomysli ze to srebro..... zenada

Gość carmenn
a ja sie bede cieszyla bo biale zloto to wedlug mnie cos cudownego. samo w sobie jest drogie ale ja zawsz enosilam srebro wiec nagle musialabym sie przestawic na zloto zolte ktorego nie lubie. a wiem ze bedzie z bialego zlota wiec sie bardzo ciesze. a cyrkonie mi nie przeszkadzaja . chcialam znac wasze zdanie:)

Gość carmenn
a ja sie bede cieszyla bo biale zloto to wedlug mnie cos cudownego. samo w sobie jest drogie ale ja zawsz enosilam srebro wiec nagle musialabym sie przestawic na zloto zolte ktorego nie lubie. a wiem ze bedzie z bialego zlota wiec sie bardzo ciesze. a cyrkonie mi nie przeszkadzaja . chcialam znac wasze zdanie:)

Gość powiem Ci tak że
klasyka jest taka że jak pierścione zaręczynowy to z brylantem ale tylko w przypadku faceta którego na to stać. Jesli zarabia przeciętnie to cyrkonie też są w porządku choć może nie tak splendorowe ale nic w tym niewłaściwego. Mam co najmniej kilka koleżanek które pierścioneki zareczynowe mają z cyrkonią i nikt nie ma prawa się do tego przyczepić bo byłby zwyczajnie głupi. Ten pierścionek jest taki ważny tylko w okresie przedślubnym, potem traci na znaczeniu. Lepiej się martwić czy kandydat na męża będzie tym właściwym i dobrym mężem a nie to czy pierścionek z brylantem.

Gość czytam czasami te posty
o ślubach,zareczynach,weselach i juz wcale mnie nie dziwi,że wspołcześni faceci nie chcą sie zenić:-o