Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Jak pokonać nieśmiałość przed płcią przewciwną ?

Polecane posty

Prawie mdleję na widok młodych, przystojnych facetów :O, a kiedy zagadują, burak na całej linii, spuszczam wzrok, nawet nie patrzę przechodniom w oczy :( Brak mi pewności i wiary w siebie, jesli tak zostanie, chyba juz zawsze będę sama :O

Gość misiek z gdańska
napij się :) przejdzie ci. Lub idź na studia (techniczne najlepiej), pomieszkaj w akademiku i gwarantuje ci że przestaniesz być dziewicą w ciągu pół roku ;)

Gość kuktas
a jestes dziewica?

misiek z gdańska > skojarzyłeś z mojego innego topicku :D ? Jestem na studiach, ale do akademika mnie nie przyjęli, a towarzycho moje nie jest zbyt imprezowe :o Własnie na imprezkach nie jetsem taka, szczególnie, fdy gość wstawiony :P kuktas > Ano :O ;) :classic_cool: :P

Gość wątpie
nie udawaj

Czego sie uzalasz w swej pierwszej wypowiedzi jak potem juz cwaniakujesz i twierdzisz ze po wypiciu juz jest ok. Oddaj Ty sie komus i zaraz bedzie Ci lzej

NickTymczasowy > Jak wspomniałam na imprezach nie bywam zbyt często, to tak dla zartu napisałam. Zalezy mi bardziej na smialosci na codzien, ale dzięki za radę :o

NickTymczasowy > :D , widzę, że zauwazyłeś, ze wspomnialam o mojej wstrzemięźliwości, więc nie jest mi obojętne czy z Suwałk czy z Poznania :classic_cool: 🖐️ p.s. Takiego drugiego c.r.e.a.m' a to nie ma 👄