Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woskowa kobita

jak się podgrzewa słoiczek z woskiem do depilacji??

Polecane posty

Gość woskowa kobita

jak w temacie, pomóżcie! mam wosk z instrukcją w języku norweskim.. jak mam ten wosk podgrzać? za inne wskazówki jak dalej się z nim obchodzić też będę wdzięczna:) pozdrawiam

Gość bobik z maselkiem
to zalezy do rodzaju wosku... czy to na pewno jest taki do depilacji na cieplo? jesli tak, to najlepiej go podgrzac w kapieli wodnej. czyli wkladasz sloiczek do wrzatku i trzymasz tam dopoki sie nie rozpusci. nie wiem jak wyglada ten twoj, ja depilacje na cieplo robilam tylko raz i pamietam, ze wosk nakladalo sie na skore specjalna szpatulka, a pozniej, jak troszke zastygnal na skorze, zrywalo sie caly taki pas i juz.

Gość woskowa kobita
pomóżcie bo sobie krzywdę jeszcze tym zrobię, a mam być pikna przecież..

Gość woskowa kobita
bobik no właśnie jest na bank na cieplo, chce go podgrzac w rondlu z wodąm, ale czy ja mam go trzymac na ogniu? czy tylko w goracej wodzie?

Gość bobik z maselkiem
wstaw ten sloiczek do swiezo zagotowanej wody, ale nie trzymaj tego na gazie. jesli nie zadziala w ten sposob (tzn woda zacznie stygnac, a wosk nie rozpusci sie na tyle, zeby go rozsmarowac na ciele), to sprobuj postawic wode na gazie. sprobuj znalezc ten wosk w necie gdzies, moze wiecej ci powiem jak zobacze jak on wyglada..

Gość woskowa kobita
wodą miało być, sorki

Gość woskowa kobita
to jest Warm Wax Veeta, formuła orientalna z jakimis olejkami; jest dołączona właśnie szpatułka i paski; szpatułką sprawdza się temperaturę wody i nakłada wosk na skórę; wosk podobno super, ale to pierwsza moja depilacja takim specyfikiem, no i ten norweski.. coś tam przetłumaczyłam ale nie do końca

Gość bobik z maselkiem
no to jedziesz! podgrzewasz wosk, sprawedzasz czy nie za goracy, szpatulka na skore go, przykleic pasek i oderwac! sprobuj najpierw na jakims malym fragmencie skory, w razie gdyby nie wyszlo, to duzo skory ci nie ubedzie ;)

Gość woskowa kobita
haha, bobik dzięki za wsparcie w tak trudnej chwili:)

Gość bobik z maselkiem
spoko wodza, za tydzien bede miala podobne dylematy. poki co mam okres, wiec daje odpoczac maszynce do golenia, ale za pare dni bedzie rwanie wlosow z... nog ;) hi hi

Gość woskowa kobita
bobik ja chcę pojechać po bandzie i wydepilować sobie bikini tym woskiem ale kurde chciałabym też jeszcze kiedyś mieć dzieci..:) haha trochę strach

Gość bobik z maselkiem
ajajajj...odwazna dziewczyna!! :D bikini to radze po malym kawaleczku, nie od razu wszystko, bo nie dosc, ze mozna doslownie PASC z bolu, to jeszcze krzywde sobie zrobic. ale tak czy inaczej gratuluje wyboru - jesli woskowac bikini, to tylko na cieplo, bo najmniej boli. (ja jechalam depilatorem i.. nie polecam, krotko mowiac ;) )